Pluspunten

Mooie schoenen en snelle verzending

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Simply AMAZING servies , and super Quality Thank you Rehab !

Pluspunten

Het positieve vind ik van Rehab dat zij een zeer goede service en een snelle bezorging hebben. Als er problemen zijn met jou geleverde schoenen dan word het probleem gelijk verholpen......TOP.

Zij moeten beter hen producten controleren op fouten stiksels op de schoenen. Misschien een setje extra veters als de eerste paar kapot zijn (handig).

Pluspunten

Afhaalpunt transporteur DPD in Venray alleen tussen 10:00 en 17:00 uur bereikbaar.

Pluspunten

Snelle levering en pracht kwaliteit en gelijk een positieve reactie op mijn aangegeven verbeterpunt. Niet te vergeten de kwaliteit van de schoenen want deze is TOP !

Rond feestdagen uitstel voor retourneren i.v.m. cadeau.

Pluspunten

Snelle afwikkeling bestelling en correcte levering.

In eerste instantie werkte te webshop niet. Ik kreeg bij de bestelling telkens de melding dat naar het gekozen lan (Nederland) niet geleverd kon worden. Daaropvolgend contact gezocht met de helpdesk. Aldaar werd ik doorverbonden met de IT die mij aangaven dat er een fout zat bij DpD. Al snel werd ik teruggebeld dat de fout was opgelost en mijn bestelling de deur uit ging. Helaas laat de kwaliteit van de bestelde schoenen te wensen over. Na een keer dragen al een fikse beschadiging op de neus die door 2 schoenmaker als niet reparabel word geacht. Ik kan de schoenen nu terugsturen en rehab wil kijken of ze nog te redden zijn. Ik ben benieuwd welke oplossing mij wordt aangeboden als blijkt dat ze niet te redden zijn.

Pluspunten

-persoonlijke behandeling. -1 contactpersoon - binding tot aan het product in huis!

- iets beter de impact van acties kunnen inschatten. maar uiteindelijk was er een top oplossing

Pluspunten

Mooie schoenen met uitstraling

Onderhouds tip voor de geleverde schoenen meesturen

Pluspunten

Overzichtelijke website. Had al naar tevredenheid z'n paar schoenen. Snelle levering en goed ingepakt in Doos

Terug koppeling is prima

Pluspunten

Zeer tevreden over service, snelheid van levering en kwaliteit van de goederen.

Pluspunten

Pluspunten

Goed bereikbaar en snelle levering.

Niets

Pluspunten

zeer mooie producten en eindelijk ook maat 39!! bestelling is ook goed gegaan, snel en netjes zoals het hoort!!

nog niet alle schoenen maat 39. ik wil heel graag de Kurt 2 honey tobacco, maar is helaas niet leverbaar in maat 39 klopt dat?

Pluspunten

Prima schoenen, goede service, vriendelijke berichtgeving per email.

Pluspunten

Prachtige schoenen!

Vooral de meer extreme kleuren vallen bij in de smaak (kobalt blauw bijv.) daarin ben ik niet alleen heb ik gemerkt. Het is me namelijk niet gelukt een paar te bemachtigen.

Pluspunten

Mooie collectie, goede en snelle service.

Prijspeil is voor mij te hoog dus houdt Ik acties in de gaten.a

Pluspunten

Vlotte levering, perfecte klantenservice! Topschoenen ook!

Pluspunten

De schoenen zijn hip, stylish, eigentijds, met goede pasvorm.

Pluspunten

Pluspunten

Hele mooie schoenen

Schoenen zijn te snel uitverkocht.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'