Pluspunten

Goede en snelle reactie via de Whatsapp service (Karin). En uiteraard weer een mooie en kwalitatief goede schoen + riem! Bedankt!

Qua bedrijf zou ik het niet weten, maar wel op het gebied van schoenen. Zou ik het persoonlijk heel prettig vinden als er ook halve maten zouden zijn (zoals bij Floris van Bommel etc.), want ik zit tussen de 42 & 43 in waardoor ik soms schoenen niet kan pakken omdat ze net te groot of net te klein zijn.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Alles prima geregeld!

Pluspunten

Snelle en duidelijk service. Goeie kwaliteit schoenen! Leuke kaart erbij met een boekje over de achtergrond van het product. Top!

Kan geen bedenken

Pluspunten

Snel thuis. Mijn nieuwe schoenen hadden een kleine beschadiging op de neus. Ik belde hiervoor met de klantenservice en werd heel goed behandeld. Ik kon ze terugsturen en zou meteen nieuwe krijgen. Deze had ik binnen 2 dagen in huis. Voor het ongemak kreeg ik ook nog een schoenencreme erbij gratis. Prima service!

Verzending is met DPD. Als je retour stuurt en je geeft je schoenen af bij een DPD punt krijg je geen enkel bewijs, dat vind ik nadelig want als ze zoek raken kan ik niet bewijzen dat ik ze opgestuurd heb.

Pluspunten

Goeie schoenen, zitten zalig door het voetbed. Hele goede service.

Pluspunten

Snel bezorgd, goed verpakt, klant vriendelijk. Mooie schoenen!

Pluspunten

Snelle levering, gave schoenen.

Pluspunten

Schoenen zijn precies zoals verwacht, goede kwaliteit. Tevens voelt de communicatie van het bedrijf als betrokken.

Ik had zaterdaglevering geselecteerd, maar de schoenen werden vrijdag al geleverd.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Rapide. Qualité superbe

Suggestions

Dommage pas de traduction en français du site.

Pluspunten

Snelle levering. Super kwaliteit. Geweldig pasvorm. Unieke designs.

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Alles tijdig en net geleverd. Goede service

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en goede producten. Makkelijk persoonlijk contact te maken als dat nodig is.

Denk eens over een andere bezorgdienst want daar gaat nog wel eens wat mis.

Pluspunten

Buiten de mooie elegante lijn een hele goede kwaliteit met fijne zolen. Daarnaast aangenaam verrast met een handgeschreven brief bij de schoenen. Gewoon Top dus.

Geen, ga door op deze weg.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Exceptionally fine shoes come with an outstanding service. Very fast delivery into Germany - and still even a personal note found its way into the parcel. Luckily available also in bigger sizes where they really stand out in design, quality and fit.

Pluspunten

Goed verpakt. Snel verzonden.

Een mail versturen als de schoenen zijn ontvangen die retour zijn gestuurd.

Pluspunten

top verzending geode kwaliteit

lange veters

Pluspunten

Goede service, Goede schoenen, Leuk kaartje in de doos.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eigenzinnige kwaliteitsproducten. Leuke persoonlijke touch bij je online bestelling.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'