Pluspunten

Fijne site, snelle en keurige levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de dames collectie staat er niet bij of de binnenzool eruit kan Wel een keer dames schoenen retour gestuurd omdat ze klein vielen Werd toen telefonisch niet vriendelijk te woord gestaan Voor mijn man is de maat altijd goed. Voor mezelf zou ik er geen schoenen meer kopen.

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr schnelle Lieferung. Schuhe sind qualitativ hochwertig, sehr gut verarbeitet und modisch. Sehr nett sind auch immer die freundlichen Mitteilungen auf den beiliegenden Kärtchen, fast schon familiär. Toll!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Heb je problemen dan worden ze opgelost perfect!!

Pluspunten

Mooie schoenen. Persoonlijke boodschap bij bestelling. Makkelijk besteld.

Mogelijkheid tot afhalen bestelling bij een vorm van pakket ophaal punt.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Meinem Chef stehen die Schuhe super toll.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Super! erg mooi verpakt in een soort zak, echt een kado! schoenen ook top, goed van maat en kwalitatief super!

vandaag besteld morgen in huis zou nog beter zijn, echter heel blij met de schoenen!

Pluspunten

Goede levering en alles netjes aangegeven

Pluspunten

mooie schoenen, goede bezorging

Pluspunten

Prima product en snelle levering

Pluspunten

Het persoonlijke kaartje bij mijn bestelling vind ik geweldig. Bestelling wordt geleverd volgens de aangegeven levertijd.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Prachtige schoenen van goede kwaliteit

Bij de bestelde schoenen zat een kaartje. Deze had een geschreven uitstraling om het 'persoonlijk' te maken, maar was gedrukt. Op zich een grappig idee, maar... Doe het gewoon gedrukt of echt handgeschreven. Dit kwam erg geveinsd over. Verder overigens erg tevreden hoor!

Pluspunten

Mooie website Ruim aanbod Snelle levering Persoonlijke boodschap bij levering Goede communicatie per mail

Pluspunten

Mooie schoenen en snelle levering

Verpakzak vind ik niet zo fijn, schoenendoos was beschadigd. Advies om deze in een kartonnen overdoos te verzenden.

Pluspunten

Snel geleverd en Schoenen zagen zeer goed uit. Wat ik echter het leukste vond en nog niet eerder mee had gemaakt, was dat ik een persoonlijk kaartje in de doos aantrof waarin een medewerkster van Rehab me dankte voor de aankoop en me veel plezier wenste met mijn nieuwe schoenen. Fantastisch! Het zal ongetwijfeld een geautomatiseerd proces zijn en het kaartje zal zeker in de doos gedaan zijn door een dikke kerel die 'Henk' heet. Maar dat maakte niet uit. Het kaartje zorgde voor een glimlach op mijn gezicht en een tevreden gevoel over mijn aankoop! Top Rehab!!

Pluspunten

De schoenen zijn erg mooi en van hoge kwaliteit. Toen het paar dat ik had aangeschaft ging piepen, kreeg ik na het sturen van 1 mailtje gratis een nieuw paar toegestuurd. Ik mocht het oude paar ook nog gewoon houden. Erg goede klantenservice!

Ik ben geen groot fan van de zolen aan de binnenkant van de schoen. Ik zou hier graag een 'cooler' design zien. Maar dit is natuurlijk een klein verbeterpunt.

Pluspunten

Zeer vriendelijk aan de telefoon Goede prijzen voor zeer mooie schoenen !

Link naar betaling liep niet vlekkeloos

Pluspunten

Snel, goede prijs en overzichtelijke website.

GEEN DPD gebruiken als verzend bedrijf. Koop anders liever Rehab bij een andere partij die wel via een goede bezorgdienst levert. Schaad helaas de goede en snelle service van rehab om een 4e rangs bezorg partij te kiezen als bezorging.

Pluspunten

Persoonlijke kaart bij bestelling

Pluspunten

10punten

Geen punten voor verbeteren

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'