Pluspunten

Goede afhandeling van de beztelling en binnnen de afgesproken tijd in huis.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en oplossingsgerichte klantenservice.

Pluspunten

Prachtigesneakers, die heerlijk zitten

Pluspunten

Snelle levering, fantastische producten!

n.v.t.

Pluspunten

Mooie degelijke schoenen

Verzenden mag wel sneller

Pluspunten

Fijne schoenen, tegen een mooie prijs.

Zo doorgaan.

Pluspunten

Originele handgemaakte schoenen met oog voor detail en gekkigheid. Persoonlijke aandacht is ook aanwezige in bezorgde schoenendozen.

Ander logistiek voor verzending kiezen. PostNL is toch sneller.

Pluspunten

Klantvriendelijk, servicegericht en persoonlijke benadering naar de klant!!!

Pluspunten

netjes ingepakt. persoonlijke boodschap.

bezorging duurde 3 dagen. ik had dit niet sneller nodig maar dit kan een probleem zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product. Prijs kwaliteit uitstekend! Dat vanaf maat 39 leverbaar is.

Ik begrijp jullie link met tony's Chocolate niet. ( Visie ontbreekt) Begrijp de lange levertijd van 4 dagen niet anno 2016 waar voor 12:00 besteld, zelfde dag in huis is. "Persoonlijke noot" bij de thuislevering is niet echt persoonlijk. Zorg dat frequente kopers voordeel hebben. Graag meer info over het productieproces, mvo etc.

Pluspunten

Wat ik positiev vind is dat ik mijn bestelde Rehab schoenen snel in huis had en dat de betaling ook veilig geregeld is. Bovendien vind ik ook de website goed van Rehab....TOP.

Verbeterpunten vind ik dat de Rehab schoenen beter in een doos verzonden kan worden dan in een plastieken zak. Ik vind dat je dan toch wat meer bescherming hebt voor je kostbaren Rehab schoenen tijdens de transport. Laatst wilde ik eerst de REHAB LENNOX CLASSIC SMOKE bestellen maar ik zag twee verschillende kleuren ik heb toen gebeld naar Rehab en die hadden dat ook gezien. Ik heb ze toen niet besteld vanwegen de verschillende kleur. Probeer dit te verkomen want het staat nog steeds zo op julli website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit mooi design

Schoenen die ik nu heb gekocht viel mij de leer kwaliteit tegen in verhouding tot al mijn andere rehab schoenen

Pluspunten

Werd heel erg leuk bezorgd! Heel persoonlijk. Zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering, simpel bestellen

Aan bestellen, betalen en leveren geen verbeteringen

Pluspunten

Heel netjes verpakt ! Leuk kaartje erbij met je eigen naam erop & lekkere chocolaatjes. Dit bedrijf toont echt aandacht voor de klant.

Pluspunten

Mooie kwalitatieve schoenen Snelle levering !

Pluspunten

Goed product. Mooie levering

Beter vindbare outlet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb alleen de bevestigings mail niet ontvangen dat mijn artikel kon worden opgehaald.

Pluspunten

Mooie en duidelijke site Snelle service. De verpakking is top met duidelijke handleiding over eventuele terugzending. Ik waardeer ook de persoonlijke noot van Rehab. Had eerder dit jaar schoenen bestelt en kreeg een persoonlijke boodschap van Karin.

De voorraad is redelijk snel uitverkocht. Had graag blauwe schoenen besteld maar deze waren in mijn maat uitverkocht, heb toen maar bruine genomen.

Pluspunten

super klantenservice,werd nog speciaal gebeld dat de schoenen er nog waren,en de korting werd alsnog gerekend TOP!

Pluspunten

snelle reactie op vragen. prachtig onderscheidend product. komt zijn belofte na

betere meldingen omtrent verzend date en betaling.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'