3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle beantwoording van mail, snelle levering van bestelling

Pluspunten

Rehab verkoopt prachtige schoenen van uitmuntende kwaliteit. Ben nu in het bezit van 5 paar. De ontwerpen zijn divers en met een lekkere eigen - wijze uitstraling. Ben echt een fan van dit merk.

Soms zijn in de nieuwsbrieven de gangbare maten al weer uitverkocht.

Pluspunten

Correcte en snelle service. Helemaal niets op aan te merken.

Gezien ik nog geen probleem had, kan ik moeilijk een verbeterpunt aanhalen.

Pluspunten

Snelle reactie en effectieve afhandeling

Pluspunten

Bij je bestelling een handgeschreven briefje krijgen is altijd leuk.

Pluspunten

Snelle levering en correcte afhandeling bij het bestellen van een paar mooie schoenen.

Niet dat ik weet. Alles is bij mijn bestelling perfect gelopen.

Pluspunten

Schitterende schoenen, mooie site en goede service. Absolute aanrader!

Heb inmiddels 7 paar schoenen van Rehab, maar maat 40 voor herenschoenen is helaas niet in elke lijn te verkrijgen. Hebbnunal een aantal schoenen gezien die ik graag wou hebben, maar niet in maat 40 verkrijgbaar was, erg jammer. Zou mooi zijn als maat 40 standaard zou worden meegenomen.

Pluspunten

Bestelling was er snel. Netjes verpakt en afgeleverd. En natuurlijk super coole schoenen!

Het koeriersbedrijf dpd had de schoenen netjes afgeleverd op de aafgesproken locatie. Alleen was dat niet te zien op de track en trace. Bleef op koerier onderweg staan. Na contact met rehab kreeg ik te horen dat mn schoenen al afgeleverd waren. Snelle reactie van rehab trouwens!

Pluspunten

- Mooi product aanbod - Eenvoudig te navigeren website - Persoonlijke benadering / Persoonlijke notitie bij het product - Eenvoudig retour process (2 maten besteld om de juiste pasvorm te hebben en dus 1 retour) - Persoonlijke dank voor de bestellen Kortom aanrader om mooie schoenen bij dit bedrijf te kopen

Geen ... blijft zo persoonlijk te klanten benaderen. Word enorm gewaardeerd.

Pluspunten

Snelle levering en goed in prijs.

Pluspunten

De mooiste schoenen, snelle levering en een persoonlijk tintje dmv handgeschreven kaartje bij de levering. I'm a Rehab-Fan!

Pluspunten

super snelle service !!

Pluspunten

Prachtige schoenen, vlotte levering

geen

Pluspunten

Mooie collectie heren schoenen

Pluspunten

Mooie schoenen

Vergeet de comfortabele stoere lage laarsen niet deze winter al dan niet met bond voering

Pluspunten

Bestellen loopt vlotjes, bevestiging kwam snel binnen. De bestelling kwam op tijd binnen, netjes ingepakt.

Iedere klant een kado bon geven om door te geven ( klant werft klant ) en de eerste klant belonen met bv een bioscoop bon ( juist niet een kado uit je eigen assortiment, de positieve reclame van het avondje uit door jullie geschonken werkt beter). ( tip)

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

Top producten, geweldig design, prima kwaliteit, geweldige marketing (handgeschreven kaartje ! Erin houden !)

Jammer dat dpd maar 1 bezorgpoging deed op mijn huisadres en dat ik het pakket daarna moest ophalen bij een dpd afhaalpunt, verder niets aan te merken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice telefonisch goed bereikbaar Snelle levering van het product met duidelijke instructies hoe product te retourneren

Voor verzending het product controleren. Er zat een zwart puntje op wreef van de rechterschoen. Dit heb ik zelf door een schoenmaker laten verwijderen. Dit had van te voren gecontroleerd kunnen worden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen, redelijke prijs

Graag iets meer schoenen in het assortiment die een meer zakelijke uitstraling hebben. En eventueel ook breedtematen..

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Einfach tolle Schuhe

Verbesserungspunkte

Bitte auch weiterhin große Größen fertigen 48-50

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert leuke onderscheidende schoenen; goede pasvorm.

Nog niet

Pluspunten

Pluspunten

Snelheid Persoonlijk Prijs / kwaliteit Karin

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'