Mijn zesde paar Rehab schoenen. Altijd weer een feestje

Super schoenen. Zien er prachtig uit en lopen uitstekend. Al jaren groot fan van deze schoenen.

super

super

Subliem.

Prachtige schoenen.Zeer snelle levering van bpost.

Gewoon de beste

Beste prijs kwaliteit

Top schoenen - snelle levering

De schoenen zitten goed, mooi afgewerkt. De levering was ook top, vandaag besteld morgen in huis

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering. Erg tevreden.

Schnell und tolle Ware

Alles wie gewünscht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie schoenen, snelle levering

Rehab heeft mooie, moderne schoenen. Levering binnen volgende dag. Zondag besteld, maandag geleverd.

Al jaren bestel ik hier schoenen. Er was nu iets mis gegaan maar dat is perfect opgelost. Bedankt voor de goede service

Te gekke schoenen voor een scherpe prijs!

One of a kind! Fantastische schoenen en de pasvorm is top! Inmiddels mijn tweede paar aangeschaft.

Klantvriendelijk, goede service

Klantvriendelijk, goede service

Snelle levering van artikel

Snelle levering van artikel

Zijn goed.

Ik vind het niet zo leuk dat de schoenen na 2 dagen nu 40 euro goed koper zijn geworden.

Top kwaliteit met een top service

Een geweldig mooi bedrijf met een kwalitatief zeer hoogwaardig product. De schoenen die ik heb van Rehab hebben een perfecte afwerking, hele goede uitneembare binnenzool en een geweldige pasvorm. Daarbij is de levering super snel. Helaas 1 keer meegemaakt dat de levering niet goed was (kann ebeuren). Dit gemeld en probleem werd direct verholpen. Dag later had ik de juiste schoenen al weer binnen. Al met al zeer tevreden en ga zeker nog vele schoenen hier bestellen.

Goede overzichtelijke site , makkelijk te selecteren artikelen.En snelle levering

Goede overzichtelijke site, makkelijk te selecteren artikelen. En snelle levering.

Heel enthousiast over dit merk!

Mooi spul

Snelle service. Mooie schoenen.

Zoals altijd, heb ik mijn Rehab schoenen snel in huis. Ze zitten meteen perfect; niet hoeven inlopen, maar meteen hele dagen op lopen! Top! Dit is het 6e paar en vast niet het laatste paar van Rehab ;-)

zeer goed

zeer goed

Top.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Zondag besteld maandag al geleverd

Gutes Preis/Leistungsverhältnis

Tolle Schuhe bei einem hohen Spann jedoch wird es recht eng

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top allemaal

Zeer tevreden hoe alles.

Goede en snelle reactie van klantenservice

Ik had 2 vragen over besteld schoenen en kreeg direct op beide vragen een duidelijke bevredigend antwoord

mooie schoenen die ook nog een fijn lopen

snele bezorging

Mooie maar helaas te smalle schoenen

En hele snelle levering na bestelling. Mooie schoenen die helaas te smal bleken voor mijn voeten. Terugsturen super gemkkelijk. Bedrag binnen een week terug op de rekening.

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'