Pluspunten

Goede service, verkeerd geleverd artikel werd netjes omgeruild, met presentje zelfs (had niet gehoeven, werd wel zeer gewaardeerd) Vriendlief helemaal gelukkig met zijn nieuwe schoenen.

Zou graag de optie Afterpay ook hebben

Pluspunten

Positieve en enthousiaste manier van het benaderen van klanten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima, stijlvolle producten, goede prijs!

1. Verzending niet binnen 24 uur... jammer 2. je krijgt kortingsbon van 10E toegestuurd terwijl je al in betaalproces zit .. die kan je dus niet meteen gebruiken. Geef dan eerder aan dat je die bon krijgt! 3. Transporteur moet zijn database synchroniseren met Rehab. Die bevat nl. fouten. tracking App van transporteur geeft verkeerde afleveradres (A) door. Ik had gekozen voor locatie (B) op site Rehab. Echter op locatie A (aangegeven door track & trace) is pakje niet aangekomen. Uiteindelijk zelf gaan zoeken en pakketje toen op locatie B kunnen traceren. De winkelier was verhuist en zat al meer dan een jaar niet meer op A. .. Niet de schuld van rehab, maar wel verwarrend en vervelend voor de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtige schoenen Wachten op schoenen van Rehab is altijd de moeite waard!!

Leverservice Ik heb de schoenen nog niet ontvangen Inmiddels schoenen ontvangen en een mooi kaartje van Karin. Dank je wel!!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Fidèle depuis très longtemps à Rehab, la qualité, le sérieux, la rapidité.....PARFAIT !! BRAVO!!!

Suggestions

Continuez et ne changez rien!!

Pluspunten

Mooie collectie, en ze leveren super snel.

Pluspunten

Mooie website, super snelle antwoorden n.a.v mijn vragen Goede verzending en mooie artikelen

Ik had de riem die ik besteld heb graag in een lengte maat kunnen bestellen . Nu moeten we de riem nog aan (laten) passen en dat had ik liever direct op de juiste maat gehad

Pluspunten

Super service en persoonlijk! Snelle levering ook, dik tevreden!

Pluspunten

Heel goede service, prachtige kwaliteit en mooie schoenen die altijd heel goed zitten. Ik heb in 1 jaar 6 paar gekocht en helaas kan ik ook niet blijven kopen om te kopen maar de volgende schoenen zullen ook van rehab komen.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Rapidité de livraison Le produit

Pluspunten

Snelle en correcte levering en een prachtig product

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, na bestelling duidelijke verzendinfo.

Nog geen geld ontvangen na retour zenden :)

Pluspunten

Zeer tevreden, zowel over de snelheid als de inhoud van antwoord op mijn vragen. Daling van prijs op site na bestellen zonder problemen toegekend. Heel leuk om een persoonlijk kaartje te vinden bij de schoenen! Groetjes aan Karin

Keep on going!

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking en mooie producten.

Ik had door mijn eigen fout een verkeerd onderhoudset besteld wat niet zou werken met de schoenen waarbij ik het besteld had. Het was natuurlijk helemaal top geweest als ze me dat gezegd zouden hebben. Maar het was mijn foutieve bestelling en het was keurig geleverd.

Pluspunten

Snelle levering mooie website

Verbeter tips pakketje was door de bezorgdienst afgeleverd bij derden lag alleen geen notitie in de brievenbus waar het afgeleverd was totdat de buurman het pakketje kwam afgeven

Pluspunten

Snelle levering, goede service, zeer goede producten (schoenen)

Pluspunten

Het "handgeschreven" briefje met de complimenten en de goede keus van de schoen vond ik erg leuk.

Pluspunten

Mooie producten. Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar. Vragen netjes beantwoord. Meedenken.

Pluspunten

Leuke schoenen en snelle levering

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'