Prima service, mooie schoenen

Prima service, mooie schoen. Jammer dat er geen halve maten beschikbaar zijn

Ich bin super zufrieden

Ich habe sehr gute Erfahrungen gemacht und würde Rehab Footwear jederzeit wieder empfehlen

Top schoenen, jammer van de mislukte BlackFriday actie

Ondanks problemen tussen de webshop en de werkelijke voorraad, tijdens de BlackFriday actie, toch een paar fraaie stappers met een leuke korting aangeboden gekregen ;-)

Snelle levering en waar voor je geld

Binnen 2 dagen mijn bestelling op kunnen halen bij het ophaal punt.

Netjes en snel!

Schoenen precies zoals verwacht. Snelle levering, netjes verpakt

Schuhe bestellt, die dann ausverkauft waren!

Mir ist es es schon wieder passiert, dass ich Schuhe bestellt und bezahlt habe, die dann einfach nicht ankamen (ohne zusätzliche Nachricht). Es kann doch nicht sein, dass man Schuhe bestellen kann, die gar nicht mehr auf Lager sind. Als dann nichts kam, musste ich selber per E-Mail nachfragen. Das darf nicht passieren! Eine Entschuldigung oder ein Gutschein wäre meiner Meinung nach das Mindeste als Entschuldigung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer slecht

Ten eerste ontving ik mijn bestelling maar half, moest zelf achter de andere helft aan. Na retour sturen nog steeds geen terug betaling ontvangen... Het 2e paar schoenen komt ook terug .. Nooit meer REHAB........ Ik zou respons op de mail op prijs stellen... Wellicht kunnen jullie mijn ontevredenheid weg nemen

Goede service en mooie schoenen

Mooie kwaliteits schoenen en nog hip ook.

Twee artikelen besteld maar een ontvangen

Een paar schoenen besteld en een riem .. Helaas alleen de riem ontvangen. Op mijn e-mail werd niet gereageerd, dus de klantenservice gebeld ‘ik ga het uitzoeken en ik bel u terug’ dat gebeurde helaas ook niet. De volgende dag dus weer gebeld …. ‘Vervelend? Ik bel u terug’ dit is weer niet gebeurd … de volgende dag een vage e-mail ontvangen dat de schoenen niet in voorraad waren en het geld zou worden teruggestort. Dit is ook gebeurd, maar wat een slechte afhandeling … ik koop al jaren Rehab schoenen maar dit is niet okay!

Deceptie

Ik had mooie schoenen tijdens black friday besteld en betaald, voor een scherpe actie prijs. Nu bleek het gekozen model niet voorradig en kreeg ik het bedrag teruggestort met een 10% kortings voucher en de geboden mogelijkheid om nu voor 169,00 de schoenen aan te schaffen. Na de niet heel plezierige reactie van klantenservice was dit de situatie. Jammer...

Verkeerde schoenen geleverd

Heb ze teruggestuurd nu maar afwachten of ik de juiste krijg

Snelle levering.

Snelle levering en de laarzen zijn van goede kwaliteit.

Is helemaal prima

Was goed geregeld. Niet de eerste keer dat ik schoenen langs deze weg besteld heb. Klein aandachtspunt kreeg 3 mails in 3 minuten nadat ik de schoenen geleverd kreeg. Allemaal met de zelfde strekking. MvGr

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie overzichtelijk site.

Ze lopen super fijn

Ze zien er echt super mooi uit

Misleiding

Had al schoenen gekocht maar vanwege Black Friday nog een extra paar besteld met een behoorlijke korting. Na een week kreeg ik bericht dat vanwege een storing in de weergave van de voorraad de schoenen niet geleverd werden. Ik kreeg vervolgens een 10% korting op een volgend paar. Dit is gewoon pure misleiding.

Nur die Hälfte der Bestellung wurde geliefert…

Black Friday hin oder her. Ich habe ein Paar Schuhe und den dazu passenden Gürtel bestellt und bestätigt bekommen. Geliefert wurde ein paar Tage später nur der Gürtel. Erst auf Nachfrage wurde mir mitgeteilt dass die Schuhe nicht mehr lieferbar sind und der Differenzbetrag erstattet? Meine Frage nun: was soll ich mit dem Gürtel ohne Schuhe anfangen? Rehab - das war einfach richtig, richtig schlecht…

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Teleurgesteld

Bij de bestelling op een black friday item, waarbij ik een korting van 50 % had, blijkt er iets fout gegaan in het magazijn waardoor de schoenen niet verzonden zijn. Na een belletje blijken de schoenen niet meer in mijn maat leverbaar. Ik krijg door een heel vriendelijke telefoniste een korting bon krijg aangeboden van 10% op de volgende aankoop. Zo loop ik dus 40% korting mis. Heel erg jammer.

Sneakers besteld bleken na telefonisch contact niet meer leverbaar.

Sneakers besteld op black vrijdag na 5 dagen geen levering toch even gebeld. Ze bleken niet leverbaar. Geld is direct netjes terugbetaald. Het was een teleurstelling.

Super service!

Super service! Ee leek wat mis met mijn bestelling, dit werd meteen opgelost. Uiteindelijk leek alles te kloppen, maar het feit dat ze meteen actie ondernemen zodra er iets mis lijkt is bewonderenswaardig!

top schoen

mooie functionele schoenen, snel geleverd

Al jaren fan en wederom niet teleurgesteld!

Prima schoen, prima service!

Goede service en topschoenen!

Kwaliteitsschoenen voor een goede prijs!

Een aantal paar gekocht en net zoals anders erg tevreden.

Goede kwaliteit

Spannend zou het lukken? Jazeker keurig op tijd en netjes vooraf geïnformeerd kwamen de schoenen. Tsja en laten we eerlijk zijn dat zijn toch twee hele mooie kadootjes!

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'