Pluspunten

Snelle en adequate afhandeling . Netjes verpakt en geschikt om te retourneren in dezelfde verpakking. ( Dit is overigens niet gebeurd)

Pluspunten

Zeer behulpzaam en aardig personeel mooie kwaliteit schoenen

Pluspunten

mooie , originele schoenen voor een acceptabele prijs. heb nu al 3 paar gekocht en bevalt goed. normaal koop ik altijd floris van bommel.

bij mijn eerste paar liet de hak al los na een week. is gewoon slecht , had de schoenen maar 3 keer gedragen . top dat er zo snel opgeredderd is en dat de kosten zijn vergoed

Pluspunten

Super levering met een persoonlijk kaartje erbij , helemaal top !

Pluspunten

Zeer correctie levering van de gekochte goederen en juiste informatie op tijd en correct.

geen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schnelle Lieferung Schöne Schuhe passen perfekt

Verbesserungspunkte

keine, alles perfekt

Pluspunten

Snel,goede kwaliteit ,

Leverings dienst moet duidelijk vermelden waar het pakje geleverd is als de pers niet thuis was.

Pluspunten

Hele lieve dame aan de telefoon die ook nog een leuk, met de hand geschreven, kaartje in de doos had gedaan.

Vandaag bestellen, de volgende dag in huis. Schoenen vallen 2 maten kleiner dan normaal, voor mij zijn ze dus te klein.

Pluspunten

Prima service! Snelle levering en het handgeschreven kaartje bij de levering is fijn!

Geen!

Pluspunten

Tijdens ABN tennistoernooi Rehab schoenen gekocht. Prima geholpen in een fraaie Rehab stand in Ahoy Plaza. Binnen 3 dagen waren de schoenen op het huisadres afgeleverd. Complimenten over deze werkwijze. Hopelijk volgend jaar weer een Rehab stand tijdens het ABN tennistoernooi....

Bijgeleverde riem was veel te lang, evt bij verkoop dit even checken.

Bericht van DPD wanneer de zending in de route gaat. Andere unternet verkopers geven van te voren aan wanneer de zending verstuurd gaat worden. Dat is plezierig.

Pluspunten

Zeer goede en vriendelijke service voor prachtige kwaliteit schoenen. Heb ze al veel aanbevolen bij collega's en vrienden, Grt, Philippe

Pluspunten

uitstekende service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne schoenen. Leuke collectie.

Het is me niet duidelijk of de wol diervriendelijk is verkregen. Ik zou daar meer informatie over willen kunnen vinden.

Pluspunten

Gewoon perfect, onmiddellijk reactie op vragen via mail, zeer korte levertermijn en vooral prachtige en comfortabele schoenen !!!

Pluspunten

Zeer snelle levering ( hoewel dit voor mij absoluut niet prior is ) . Vriendelijke mail met oplossing voor probleem bij bestelling. Een tof dankkaartje bij je bestelling. Mijn zesde paar Rehabs al.

Neen, voor mij althans.

Pluspunten

Prachtige schoenen

Sneller leveren en zorgen voor betere communicatie met bezorgdienst

Pluspunten

Snelle levering met altijd weer een persoonlijke boodschap. Dat heb ik nog nergens gezien. 2e keer dat ik bij Rehab schoenen heb besteld, altijd zonder problemen. Zeer klantvriendelijk.

Levering via DPD is niet altijd even optimaal denk aan mail dat het verzonden is of een track & trace.

Pluspunten

Prima, snelle klantenservice met persoonlijke noot. Nette, snelle levering. Uitstekend product.

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, mooie website met duidelijk overzicht van jullie schoenen.

Controleer de schoenen. Nadat ik de doos al had verscheurt kwam ik er achter dat er een bobbel in het leer zit aan de voorkant van de schoen.

Pluspunten

Gewoon goed !!!!

Pluspunten

Ruimte collectie

Levertijd moet sneller kunnen

Pluspunten

Persoonlijk geschreven bedank briefje bij het geleverde product !!

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'