Pluspunten

Snelle levering, beschrijving wordt nsgekomen

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Geweldige kwaliteit. Super service.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website met vermelding van actuele voorraden.

De gangbare maten voor mannen zijn (begrijpelijk) vaak uitverkocht. Wellicht nog meer van deze maten (44 en 45) produceren.

Pluspunten

uitstekende service

Pluspunten

goede service (de teleurstelling van de niet leverbare schoen was goed opgevangen)

webshop goed up-to-date houden. nog gewaagdere schoenen maken (veelkleurig)

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb veters en een riem besteld; de riem is veel te groot en de veters veel te kort...

Pluspunten

Snelle levering. netjes verpakt met een leuk handgeschreven briefje erin, dat geeft er een persoonlijk tintje aan!! Super!

Als je iets retour hebt gestuurd moet je te lang wachten voor je je geld terug hebt. Mensen die wat krapper bij kas zitten moeten daardoor te lang wachten om weer iets nieuws te kunnen bestellen. Want ze kunnen het pas weer uitgeven als zij het geld terug hebben.Is dan dus voor jullie uiteindelijk niet goed.

Pluspunten

Klantvriendelijk enbetrouwbaar

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

très bon produit / livraison rapide

Pluspunten

High Quality

More staff would be great

Pluspunten

Fijne reactie en snelle levering.ook fijn was het met de hand geschreven kaartje erbij. Heel erg attent.

Pluspunten

Duidelijke website. Levering met persoonlijk kaartje erbij, is attent. Gratis retourneren, ook voor België. Bovenal: zeer mooi aanbod

Getrouwheidsbonus misschien... Een procentje op de volgende aankoop.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Chaussures de très bonne qualité Livraison rapide C'est ma deuxième paire de Rehab et ce ne sera pas la dernière. Je suis vraiment fan de cette marque et le rapport qualité/prix est remarquable.

Suggestions

Il me semble que le site Rehab n'a pas de version française donc voici peut-être une idée

Pluspunten

Snel geleverd, uitstekende sneakers met een prima pasvorm. Blij met de service.

Geen enkele, alles naar verwachting.

Pluspunten

snelle en adequate afhandeling. Top!

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

Pluspunten

Mooie kwaliteit producten. Schoenen in een winkel gekocht. Daarna een riem in de webshop van Rehab gekocht. Overzichtelijke website en artikel werd in 3 dagen uitgeleverd.

Bij het inschrijven zou ik een kortingsbon ontvangen, helaas kwam deze pas na mijn bestelling en had ik er dus niets aan. Het zou aardiger zijn wanneer de kortingsbon direct gestuurd wordt en niet na de bestelling.

Pluspunten

Snelle reactie op whatsapp

Pluspunten

persoonlijk super schoenmerk

kon niet alleen nieuwe schoenen kopen, maar werd verplicht om ook onderhoudset / veters er bij te kopen. Of deed ik iets verkeerd?

Pluspunten

Klantvriendelijk en snelle service

Pluspunten

Snelle levering! Binnen 2 werkdagen had ik mijn bestelling binnen. Het handgeschreven briefje zorgde voor de persoonlijke touch top dus!

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'