Pluspunten

Duidelijke website en snelle verzending; mogelijkheid tot gratis retour.

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Er zal zelfs een met de hand geschreven briefje bij. Heel veel aandacht voor de klant. Perfect

Pluspunten

Ruime keuze topschoenen zowel classic als casual voor de man die graag zo af en toe eens anders voor de dag wil komen dan de standaard. Maat past ook nog direct goed!

Pluspunten

Leuke, frisse, bijzondere niet alledaagse schoenen

Setje gratis veters erbij leveren

Pluspunten

Goed product, snelle levering en de persoonlijke boodschap maakt het prettig bestellen

Meer verkooppunten en meer keuze voor dames

Pluspunten

Persoonlijke benadering door handgeschreven brief bij product.

Had levering op zaterdag gevraagd maar bezorging was op donderdag. Op zich geen probleem aangezien het product bij de buren werd bezorgd.

Pluspunten

Goede service. Proberen aan de wensen van de klant te voldoen.

Pluspunten

Lieve mensen van Rehab, Ik heb net mijn Rehab schoenen binnen gekregen, maar ik moet jullie toch teleur stellen. Want jullie gaan dit paar nooit weer terug zien. Wow ze zijn in het echt nog gaver dan op het plaatje en ze zitten als gegoten. En wat super gaaf een handgeschreven kaartje, het maakt het nog persoonlijker. Blije groet, Martin

Klein puntje, de zaterdaglevering was ietsje aan de late kant (nl dinsdag) uiteraard mede veroorzaakt door Koningsdag. En uiteindelijk waren zijn de schoen woensdag afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Ontzettend klantvriendelijk en persoonlijke aandacht.

Heb ik echt niet.

Pluspunten

Originalité des chaussures Qualité des produits Le petit mot manuscrit avec l'envoi ; c'est commercial, mais sympa Aucun problème pour le retour de chaussures défectueuses et mon remboursement

J'ai reçu une paire de chaussures avec un défaut. Vu le prix des chaussures Rehab et l'image voulue par la société, c'est dommage. Un site internet en version française Les collections Rehab pour les femmes ne sont pas très féminines et ni chics, il y a un marché à développer.

Pluspunten

Snelle levering Keurig verpakt Persoonlijk kaartje bij verpakking is erg leuk

Pluspunten

Perfect, mooie schoenen, snelle levering met aardig persoonlijk kaartje! Ga zo door!

Pluspunten

Snelle service en hele mooie schoenen!

Pluspunten

Makkelijke manier om te bestellen. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Comfort, service, alles is top!

Pluspunten

Netjes en snel geleverd met de nodige documenten voor een eventuele retourzending . Top !!

Aanfoto's

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Klant vriendelijk website ensemble levering

Pluspunten

Een erg fijne en persoonlijke afhandeling

Pluspunten

- persoonlijk geschreven briefje waarin me succes werd gewenst met de aankoop vond ik erg leuk - prachtige schoenen voor een redelijke prijs - goede informatie over voortgang bestelling - goede website met voldoende mogelijkheid tot vergroten van de foto

- geen verbeterpunten. Ga zo door!

Pluspunten

Prachtige schoenen net even anders dan de standaard heren schoenen. Ze hebben ook de riem in dezelfde kleur in de webshop dat scheelt een hoop gezoek. Snelle verzending met een handgeschreven kaart dit geeft toch een persoonlijke tintje ik kan dit waarderen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke service en erg mooie producten

Ik heb mijn schoenen donderdag terug gestuurd omdat ze te klein waren. voorlopig nog geen bericht ontvangen

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'