Pluspunten

Goede service, snelle verwerking!

Beter op de hoogte houden over nieuwe collectie ivm maar 47.

Pluspunten

Snelle service Goede site Prachtige schoenen!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De Schoenen werden netjes aangeleverd

De leren veters braken na 1 x gebruik af waardoor ik direct nieuwe heb moeten kopen.

Pluspunten

Eenvoudige website

er wordt bij de schoenen carlos geschreven met schapenvacht maar ik heb ze niet kunnen bestellen.

Pluspunten

perfecte afhandeling, snelle levering, duidelijke emails, duidelijk zoals het moet werken, helaas moest pakket retour, maar netjes bedrag meteen teruggestord gekregen. superbedrijf online

bij retour sturen zelf de kosten betalen. dit zou alleen moeten zijn als je heel pakket retour stuurt, of sale produkten, maar niet als je gedeelte van pakket houdt.

Pluspunten

nu ben ik niet zo van het internet kopen, zeker niet met kleding of schoenen . ik heb me halve leven al maat 44 en dat klopt precies ze passen goed en zitten heerlijk. besteld op Woensdagmorgen, en Donderdagmiddag al in huis. Top!!

Pluspunten

- Snelle service - Mooie webshop - Mooie en goede producten - Duidelijke communicatie

Pluspunten

Prachtige schoenen

levering mag iets sneller

Pluspunten

- Mooie schoenen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding - Perfecte pasvorm - Snelle levering - Keurig geinformeerd over nalevering ivm out of stock artikel

Pluspunten

Topschoenen!

Pluspunten

Verzorgde en duidelijke website Nette servicemails (track&trace) Snelle levering Mooie collectie Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Mooie schoenen van goede kwaliteit met een zee snelle levering.

Ik heb blaren gekregen van de schoenen maar ik ga ervan uit dat dat alleen is omdat de schoenen nog nieuw zijn en nog goed ingelopen moeten worden.

Pluspunten

Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden van status

Retourzending voor eigen rekening

Pluspunten

Pluspunten

Kwalitatief zeer goede schoenen, stevig en loopt fijn.

Meer grotere dames schoenmaten

Pluspunten

Top Website, alle modellen direct te verkrijgen!

Pluspunten

Snelle levering en de schoenen waren netjes verpakt. Top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het gemak van bestellen op de site.

Leverdatum kwam niet overeen met de datum welke op de site stond. De e-mail waarin aangekondigd werd over de leveringsdatum kwam nadat de schoenen al geleverd waren.

Pluspunten

Super snelle service ! En wat belangrijk is .... Nice shoes ! Zal ze met plezier gaan dragen.

Pluspunten

Alles bestens. Ware war sehr schnell da. Unheimlich tolle Verarbeitung dafür dass sie nicht handgemacht sind. Sehr guter Shop mit Schuhen, die man so in Deutschland nur sehr schwer findet.

Pluspunten

Netjes en snel alles geregeld!

Pluspunten

's Avonds bestelt, 2 dagen later al in huis. Geweldig en paste ook nog eens perfect.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'