S avonds 22.00 uur besteld, de volgende dag 10.00 uur binnen, wat een service

snelle levering goede prijs

Schoenen besteld alleen de kleuren combinatie van wit met gele details was toch wat teveel van het goede toen ik de schoenen aan had gedaan. Schoenen zelf waren van mooi soepel leder zoals ik van het merk Rehab gewend ben, heb al diverse paren versleten de afgelopen jaren. Retour verwerking was makkelijk en ging snel.

Slecht

Mijn bestelling is verkeerd besteld

perfect

super ervaring en snelle levering

Supersnel!

Echt in record-tijd geleverd. De maat was van tevoren al bekend dus ruilen of retour was niet nodig. Mooie kwaliteit.

Fijn schoenen, prima snelle levering

Fijn schoenen, prima snelle levering

Snelle levering.

Helaas de verkeerde maat schoenen ontvangen en zijn nu niet meer leverbaar.

Vanaf de bestelling tot aan de terugbetaling (schoenen pasten helaas niet) helemaal top. Prachtige schoenen

Hele snelle levering niets op aan te merken...

Goede en snelle service

Binnen 24 uur perfect bezorgd. Fantastische schoenen

Snel

Eind van de vrijdagmiddag besteld, zaterdags voor 12.00 uur bezorgd

Snelle, goede levering in combinatie met een uitgebreid assortiment zorgt voor een perfecte winkel!

Wederom zeer tevreden over Rehab. Mooie en overzichtelijke website met een groot assortiment. Op zondag besteld, maandag al in huis!

Veters in een pakket?

Kijk, de veters die ik bestelde waren uitstekend. Ik vond de verzending in een doosje i.p.v. in een envelop bespottelijk. Dat had simpeler en goedkoper gekund en gemoeten.

Goede snelle service

Gratis retour, snel vervangend paar ontvangen.

Leuke artikelen, moeilijk te bereiken

Leuke herenslippers en vier riemen gekocht, snelle levering maar zat een fout artikel bij. Bellen naar klantenservice ging niet, namen niet op, toen maar een e-mail gestuurd maar dat duurde een paar dagen voor daar op gereageerd werd. Toen er eenmaal contact was ben ik keurig geholpen en is het netjes opgelost. Zou hier zeker weer bestellen, leuke artikelen en netjes geholpen toen er eenmaal contact gelegd was.

Snelle en goede service

Goede en snelle service. Topmerk!

geen reactie

2 x artikel besteld riem en schoenen. kleur riem past niet. Verzoek om terug te bellen, maar gebeurd niet

Gekregen waar ik op had gehoopt.

Mooie schoenen, echt snel geleverd, en zoals verwacht van Rehab, kwaliteit

Besteld dag erna geleverd mooie schoenen blij mee!!!

Telkens weer weet REHAB mij te verrassen. Doe zo verder

Geweldig: zondagavond besteld, maandagochtend in huis

Prachtige schoenen en supersnel geleverd. En dat voor zo'n uitverkoopprijs! De schoenen zitten, zoals ik van Rehab gewend ben, fantastisch

Alles goed geregeld

Al jaren klant bij rehab, is gewoon goed

Product als omschreven en snelle levering

Product exact zoals verwacht. Bevalt goed. Snelle levering

Prima alleen snap ik niet dat jullie dezelfde schoenen de ene keer met en de andere keer zonder uitneembaar voetbad hebben. Jullie communiceren dit lang niet altijd duidelijk op jullie site.

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'