Mooie kwaliteit en design schoenen.

Snelle levering. Prima geregeld.

Zondag besteld en Maandag al in huis. Erg mooie schoenen perfecte pasvorm.

Mooie schoenen

Mooie kwalitatieve schoen die wel ingelopen moeten worden. De hardheid van het leer in de contrefort valt mij tegen. Hierdoor voelt de schoen hard aan op de achterzijde van de schoen. Andere merken in deze kwaliteit voelen beter aan. Dit vind ik een nadeel en had dit niet verwacht van een schoen in deze prijsklasse. Dit is overigens mijn eerste paar Rehab schoenen.

Top website, super mooie schoenen, zeer maatvast en een snelle levering. Gewoon super: Rehab

SUPER !

Heel snelle levering van de gevraagde veters - schoenen zijn ook prachtig !

Goede kwaliteit schoenen voor een mooie prijs en snel geleverd.

Very good quality and service

Very good value for money and easy to order via the own website of Rehab.

Product beschadigd

Schoenen waren beschadigd, retour. Vrouw van klantenservice vriendelijk, heeft gekeken of schoenen op voorraad waren, voldoende. Ik wachten op een nieuw paar, vervolgens mail, toch uitverkocht. Zeer slechte retour procedure. Als men al weet dat een paar schoenen terug komt omdat men belt. Zet dan een paar aan de kant.

Duidelijke website, creatieve schoenen en goede pasvorm.

Prima !

Top kwaliteit, pasvorm en uitvoering geweldig

Bestelde schoenen werden binnen 1 dag geleverd in een keurige verpakking

Binnen 24 uur geleverd

Mijn ervaring is top ! Binnen 24 uur geleverd super bedankt.

Uitstekende service

Zondag middag besteld, maandag ochtend al in huis! Schoenen ook goed verpakt. Ik ben zeer tevreden!

Helaas de bestelde producten wel moeten retouren, omdat ze niet pasten. Erg goede service!

Prima verzending

Keurige verzending en verpakking.

Gewoon top

Correcte en snelle levering

Zoals altijd perfect.

Al meerdere malen schoenen van Rehab gekocht en zoals altijd worden deze snel en perfect geleverd. Daarnaast is ook de kwaliteit van de schoenen telkens weer top. Kan iedereen dit merk aanraden.

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Mooie kwaliteit en trendy schoenen. Snelle levering ....zeer tevreden

Snelle goede levering

Heb nu diverse paren van Rehab aangeschaft, zowel in een winkel als on-line. De schoenen bevallen zeer goed en hebben vaak een leuk design (is een keuze). De maat is meestal stabiel dus dat betekent kiezen - bestellen - in stappen.

Goed!

Hoge kwaliteit schoenen. Mooi design. Prompte levering.

Mooie sneakers (wederom)

Al twee keer eerder mooie Rehab sneakers besteld. Goede pasvorm, mooi materiaal.

Top, Preise etwas hoch

War alles Top, Preise geschmeidig, auf deutsch , a bisserl Gut kalkuliert an heftigen Aufschlag

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Quality shoes, fast delivery

I have occasionally bought a pair of Rehab shoes for years, mostly sneakers. They’re durable and seem to be good quality. Delivery is always fast, returning is no problem.

Top producten en service!

Top producten en service!

Rundum perfekt

Seit einigen Jahren habe ich jetzt schon einige rehab Schuhe und finde sie immer noch klasse. Inzwischen kaufe ich auch keine anderen mehr. Da sie nicht nur hochwertig sondern auch sehr markant und originell gearbeitet sind sie auch im Alltag ein echter Hingucker.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'