Top kwaliteit schoenen!

Mooie herenschoenen in maat 39 zijn lastig te vinden. Rehab is kwalitatief erg goed met een mooie vormgeving

Verkeerde maat geleverd, maar juiste maat werd snel toegestuud

Bestellen via de site gaat makkelijk. De slippers werden ook snel geleverd. Helaas de verkeerde maat, maar met 1 mailtje naar Rehab werd geregeld dat ik nieuwe kreeg. In de eerste verzending zat een retour label zodat ik de verkeerde maat makkelijk kon terugsturen. en de slippers zitten goed. En zien er mooi uit (vind ik)

Goede deal snelle levering

Via de Rehab Site mooie schoenen gescoord. Besteld, betaald en 2 dagen later op de mat..Top.. Over het product..super pasform..aantrekken voelen als aangemeten..en de kwaliteit vind ik erg goed..

Snel,duidelijk,goed ingepakt!

Mooie,duidelijke site.Snel bezorgd

Super service

De verleende service was snel en super geregeld

Sneakers van hoge kwaliteit

Heel tevreden van dit schoenmerk

Een van de weinige schoenen die voor mijn voeten geschikt zijn.

I.v.m. een chronisch ontstoken achillespees is dit een van de weinige schoenen (sneaker) die ik kan dragen zonder pijn aan de achterkant van mijn voet. Doordat het leer soepel is en niet tegen mijn hak drukt. Ik ben ook enthousiast omdat ik ook blij ben met het voetbed. Enige minpunt is dat ik de sneakermodellen niet helemaal naar mijn smaak zijn, maar toch wel erg dicht in de buurt komen.

Mooie schoenen, snel geleverd

Zoals altijd weer top kwaliteit schoenen. Normaal koop ik ze in de winkel, maar zo via internet bestellen is mij nu ook goed bevallen. Makkelijk en snel geleverd.

Snelle verzending!

Hele snelle verzending! Super geregeld!

Heel goed geregeld.

snel geleverd. top kwaliteit en design

snel geleverd. top kwaliteit en design

Snelle en perfecte afhandeling van het bestelde.

Schoenen gezien op de site en besteld, de volgende dag werden de schoenen geleverd en ze waren precies wat ik besteld had qua kleuren en patroon.

Goede en fraaie schoen. Snelle levering.

Snelle levering van fraaie herenschoenen.

Zoals altijd snelle levering en goed kwaliteit product. Een van de weinige merken waarbij maat 45 ALTIJD past. Heel veel schoenmerken gehad waar ik bij het ene model weer een andere maat heb dan bij het andere model.

Prima en snelle service , fijne en leuke schoenen

De bestelling was goed verpakt en snel binnen de maat van de armbanden klopt alleen niet maar dat maakt niet uit

Top kwaliteit schoenen!

De schoenen heb ik vrij snel ontvangen. Keurig in twee dozen verpakt. Ik heb geen op of aanmerkingen op mijn bestelling of aanschaf!!!

Keurig geregeld.

Snel geleverd. Prima

Fijne dat er bericht werdt verstuurd toen het product weer op voorraad was.

Super snelle levering en hele mooie schoenen

Top kwaliteit schoenen, die ook nog eens een perfecte pasvorm hebben! En een ruime keus uit verschillende modellen met diverse motieven.

Precies wat ik zocht!

Net even iets anders. Lekker snel geleverd.

Echt geweldig

Super mooie schoenen. Schoenen lopen echt heerlijk. Super snel geleverd.

Gewoon goed

Bestel al jaren mijn schoenen bij Rehab nog nooit een probleem gehad. Schoenen die retour gaan binnen 3dagen geld terug. Prettig zaken doen.

Diese Sneaker (Kroko, grün) muss man haben.

Ich bin begeistert von diesen außergewöhnlichen Sneakern. Diese Art und Qualität habe ich so noch nie gesehen. Ich finde sie super-stylisch. Sie passen perfekt und die Materialien und Verarbeitungsqualität sind sehr gut. Die Innensohlen sind herausnehmbar/wechselbar, das finde ich auch toll. Allerdings sind die Schuhe ziemlich schwer, was mich aber nicht stört. Das ist bestimmt nicht mein letztes Paar Schuhe von Rehab.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'