Goede kwaliteit

Goed prijs/kwaliteit verhouding Misverstand met retour snel verholpen

Perfect! :-)

Ik vind de collectie perfect. Der service is perfect ook al vind ik niet iedere een passende schoen ik blijf terug komen!

Altijd tevreden.

Mijn zoveelste paar Rehabs. Past altijd perfect en comfortabel.

Mooie kwaliteit

Levering door sneeuwval tragel dan gewoonlijk maar daar kan Rehab niets aan doen. Als altijd prachtige schoenen die heerlijk zitten.

Snelle en volledige afhandeling van de retourzending.

Ik had 2 paar schoenen besteld, omdat ik twijfelde over de maat. 1 paar heb ik vervolgens geretourneerd. Die is snel afgehandeld en het geld stond ook snel op m'n rekening.

geweldig

Besteld . betaald , een paar dagen later ontvangen. Goed ingepakt en verzorgt. precies zoals het hoort.

Prima !

Snel en prettig ! Leuke schoenen ... dragen heerlijk!

Mooie, kwaliteitsvolle schoenen die met een vlotte service geleverd werden.

Ik koos heel leuke veterlaarzen: wit leder en een zwarte zool. De levering gebeurde al binnen een paar dagen. De kwaliteit van de schoenen is zeer goed. Na een paar dagen merkte ik echter dat een stud -met logo- ontbrak op de lus van één van de schoenen. Ik weet niet of het ontbrak bij levering, of dat het er in de eerste dagen was uit gevallen. Mijn e-mail met bijgevoegde foto werd de dag daarop meteen beantwoord met het nieuws dat dit zou nagestuurd worden. Ik had dit wel zelf voorgesteld; dit leek mij minder omslachtig dan de schoenen terug te sturen. De volgende dag had ik dit dan ook al in de bus. De service is dus heel goed, ook na de aankoop. Ik zal deze schoenen met trots dragen. Het feit dat ze niet echt alledaags zijn, maakt het voor mij nog leuker.

Viel een beetje tegen

Na mijn bestelling een tijdje niets gehoord. Klantenservice was telefonisch niet bereikbaar. Vervolgens via Instagram een bericht gestuurd wat ook weer een reactie ook weer een paar dagen opzich liet wachten. De schoenen wel ontvangen maar vielen voor mij wat tegen dus alles weer retour gestuurd. Al met al niet een overweldigende ervaring

De eerste levering was helaas niet juist, echter ontzettend snel werd dit gecorrigeerd. Prima geregeld

TOP

kwaliteit heeft een prijs en koop alleen nog maar Rehab altijd comfortabel om te dragen en vooral mooie prints en detail en niet te vergeten de snelle levering naar Belgie.

prettig gecommuniceerd , dat mijn gewenste schoen , weer op voorraad was

perfecte communicatie omtrend de voorraad van een gewenst artikel

Snelle levering en creditering

De maat die u opgeeft correspondeerd niet met de werkelijkheid, veel te klein. Heb twee maten groter moeten bestellen. Kom dit in reviews ook tegen.

Optijd en super schoenen natuurlijk

Fijne schoenen, mooi, eigentijds en ze zitten nog goed ook.

Uitstekende service

Uitstekende service, een mail niet ontvangen en met één mail kreeg ik heel snel antwoord en was alles geregeld. Top!

Bin sehr zufrieden

Habe das erste Mal online bestellt. Kenne aber Rehab bereits aus meinen Urlauben in NL, wo ich bereits Schuhe gekauft habe, die ich immer wieder gern trage. So wohl auch meine neue Erwerbung. Abwicklung war schnell und problemlos. Alles Bestens.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en levering

Goede service en levering

Mooie schoenen!

De schoenen zijn precies zoals ze op de website stonden. Dus volgens verwachting. Eigenzinnige schoenen Mooie kwaliteit. En snelle afhandeling, de volgende dag de schoenen in huis.

Heel goed.

Prima service. Erg klantvriendelijk. Ben heel tevreden.

Geweldige schoenen

Rehab, dat is het merk schoenen dat je nodig hebt! Geweldig design, super kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Dus ... ga voor Rehab!

Snel, betrouwbaar

Prima producten, snelle levering, deel-retour snel verwerkt

Alles is naar wens verlopen en een zeer snelle levering

Ontzettend snelle levering.

De schoenen had ik 's avonds besteld. De volgende dag had ik ze al in huis.

Prachtige schoenen, prima klantenservice waar je nog een mens aan de telefoon krijgt

Prachtige schoenen. Het zou echter heel handig zijn wanneer op de website vermeld wordt welke breedte maat het betreft. Veel modellen zijn smal wat echt niet geschikt is voor brede voeten

Snelle levering mooie producten

Bij retour ook goed op de hoogte worden voor afhandeling

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'