Uitgedroogd leer

De riem die ik kreeg was van goede kwaliteit en werd snel bezorgd. Het leer was alleen uitgedroogd. Heb er een halve pot leervet op moeten smeren om te voorkomen dat het leer ging barsten.

Zeer goede schoenen van Rehab.

Zeer goede sterke en mooie schoenen hebben ze van Rehab. Het zijn schoenen van zeer goede kwaliteit en goed voetcomfort. Ik kan ze gerust iedereen aanbevelen.

Klant onvriendelijk/ nooit meer

Heb schoenen en bijpassende riem besteld, maar is er verkeerde riem geleverd. Gebeld met klantenservice, er is geen excuus aangeboden, alleen de mededeling: de gewenste riem is niet meer leverbaar, en ik mag de geleverde riem retour sturen ( Er is een fout gemaakt en ik mag het oplossen, moet naar de winkel/ ophaalpunt.)

Alles prima geregeld!

Supersnelle levering en afhandeling

Bestellen en volgende geleverd

Zeer mooie schoenen

Dit is mijn eerste ervaring met dit schoenenmerk. De kwaliteit straalt eraf. En het eigenzinnige vind ik ook wel leuk. Geen eenheidsworst schoenen! De maten bij Rehab vallen groter dan ik gewend ben bij andere merken. Maar als je dat eenmaal weet is dat geen probleem.

Snelle verzending, goed product

Ik heb een riem besteld van a fish named fred. Was vlot binnen en makkelijk kleiner te maken.

Top prijs / kwaliteit!

Goede kwaliteit en levering

Zie koptekst

Mooie schoenen, snel geleverd!

Positief

Ik hou van deze schoenen

goed vakmanschap, mooi design, handig, snelle levering,

Prima. Als vaste klant graag een voordeel.?!

Prima en snel. Wel graag als vaste klant een extra voordeel bieden.

Jullie zijn toppers!

Zeer tevreden. Er ging wat mis met de bestelling waardoor ik niet het juiste maat schoenen kreeg. Maar ik kon gemakkelijk, snel en zonder gedoe herstellen, zonder extra kosten!

Mooie schoenen voor een schappelijke prijs

Gemakkelijke bestelprocedure Zeer snelle levering Prijs- kwaliteit verhouding prima

Savonds besteld, volgende dag in huis. Top geregeld

Savonds Besteld volgende dag in huis. Top geregeld.

Sehr hochwertige Schuhe, toller + schneller Service. Bin sehr zufrieden

Sehr hochwertige Schuhe, toller + schneller Service. Bin sehr zufrieden. Schon mein drittes Paar und ein sehr elegantes Design.

Fantastisch service mooie schoenen

Snelle levering, savonds besteld de volgende dag in huis. Schoenen zijn prachtig en lopen lekker. Ik kom zeker weer terug

Mooie en aparte sneaker, zeer mooi gemaakt.

Snel afgehandeld en gewoon perfecte schoenen!

Besteld, volgende dag bezorgd. Is inmiddels m'n 4e paar rehabs, wordt een verslaving denk. Perfect!

mooie schoenen maar

Mooie schoenen, en snel geleverd. De ene doos was OK, op de andere doos zat een centimeter stof. Jullie cookies zijn zo aanwezig dat ik op alle devices en op alle sites jullie reclame tegen kom. Dat helpt niet....

Bestelling correct en snel. Zelfs een door mij gemaakt foutje in mijn bestelling door hun perfect opgelost. 100 punten.

Snelle levering en goede kwaliteit

Verkeerde artikel geleverd

Ik heb een umbrella riem besteld en kreeg een cognac riem opgestuurd op 17 januari. Op 18 januari de verkeerde riem retour gestuurd, maar tot op heden nog geen melding gehad dat de verkeerde riem is aangekomen en de juiste riem alsnog is opgestuurd.

Redelijk snelle reactie...

Een groot deel van mijn Rehab schoenen (21 paar) lekt als het regent. Mijn contact persoon bij Rehab ziet dit als een minor set back... en kan niet garanderen dat het bij de huidige nieuwe generatie niet lekt. Eerlijk maar eerlijker zou zijn dit in uw advertenties ook te melden. “Rehab’s kunnen lekken”. Ik overweeg mijn laatste aankoop terug te sturen. A.G.

Schoen had een productie fout

Ik ben totale fan van Rehab: inmiddels toe aan mijn 6 paar schoenen koop geen ander merk. Helaas kreeg ik nu een set schoenen waarvan bij een schoen lijmresten zichtbaar waren. Weer gratis terug gestuurd naar Rehab en hoop een goede set schoenen terug te krijgen. Dit was een domper maar ik blijf fan van het merk

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'