Uitstekende service

Uitstekende service, een mail niet ontvangen en met één mail kreeg ik heel snel antwoord en was alles geregeld. Top!

Bin sehr zufrieden

Habe das erste Mal online bestellt. Kenne aber Rehab bereits aus meinen Urlauben in NL, wo ich bereits Schuhe gekauft habe, die ich immer wieder gern trage. So wohl auch meine neue Erwerbung. Abwicklung war schnell und problemlos. Alles Bestens.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en levering

Goede service en levering

Mooie schoenen!

De schoenen zijn precies zoals ze op de website stonden. Dus volgens verwachting. Eigenzinnige schoenen Mooie kwaliteit. En snelle afhandeling, de volgende dag de schoenen in huis.

Heel goed.

Prima service. Erg klantvriendelijk. Ben heel tevreden.

Geweldige schoenen

Rehab, dat is het merk schoenen dat je nodig hebt! Geweldig design, super kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Dus ... ga voor Rehab!

Snel, betrouwbaar

Prima producten, snelle levering, deel-retour snel verwerkt

Alles is naar wens verlopen en een zeer snelle levering

Ontzettend snelle levering.

De schoenen had ik 's avonds besteld. De volgende dag had ik ze al in huis.

Prachtige schoenen, prima klantenservice waar je nog een mens aan de telefoon krijgt

Prachtige schoenen. Het zou echter heel handig zijn wanneer op de website vermeld wordt welke breedte maat het betreft. Veel modellen zijn smal wat echt niet geschikt is voor brede voeten

Snelle levering mooie producten

Bij retour ook goed op de hoogte worden voor afhandeling

Heel fijne schoenen en uitstekende service

Fijne service, zeer snelle levering en heerlijke schoenen.

Uitgebreid en snel

Binnen een paar uur antwoord. En heel gericht, persoonlijk. Prettig!

Mooie schoen, kwaliteit top, helaas toch te groot.

Duidelijke omschrijving van model en materiaal. Maar door te grote maat, helaas met retourneren mijn maat uitverkocht

Mooi poduct en een super snelle levering! Met geluk kon ik de schoenen in de sale aanschaffen

Bestel gemak en prima levertijden

Vanuit de app makkelijk te bestellen en altijd op tijd geleverd.

Goede retailer, komt afspraken heel goed na in een woord betrouwbare partner

Schoenen besteld, in verkeerde maat (mijn fout), andere maat besteld en betaald. schoenen teruggestuurd en in no time geld teruggeboekt van de verkeerd bestelde paar schoenen. Top gedaan, ga zo door dames en heren van Rehab

Prachtige schoenen, zending slecht te volgen

Rehab heeft prachtige schoenen die lekker zitten, maar na het bestellen zou het iets beter mogen qua service. Na het bestellen ontving ik geen bevestiging per email, ook niet in de spam. Het geeft je het idee dat er ergens iets niet goed is gegaan. Een volgende keer zou ik graag die bevestiging ontvangen en daarna ook de link zodat je het pakket kunt volgen. Over de schoen ben ik dik tevreden.

Schoenen zitten meteen,zoals schoenen moeten zitten.....

Een keer een Rhea’s,altyd een rehad

Vlotte levering van comfortabele schoenen

Keurige vlotte levering, fijne comfortabele schoenen

Mooi en snel

De schoenen van Rehab zijn super gaaf!

geweldig comfort en uitstraling

levering snel en accuraat

Wat een fantastische schoenen blijven dit.

Dit zijn heel aparte schoenen en wederom weer een uitvoering kunnen vinden die ik nog niet heb. Inmiddels heb ik er meer dan 15 paar. Onwijs gave schoenen. Het is wel jammer dat jullie geen spaarkaart hebben!!!!!

Prima service en kwaliteit

Schoenen zijn erg mooi. Ik hoop wel dat de schoenen die niet-Nederlandse in mijn maat voorradig waren snel weer komen. Ik kon daarover een mail sturen en ben dus benieuwd of daar ook opvolging aan wordt gegeven

tevreden over product en levering

product was naar tevredenheid

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'