Mooie schoenen voor een betaalbare prijs

Mooie en kwalitatief goede schoenen voorren goede prijs. Verzending snel en netjes.

Precies mijn smaak gevonden in de Rehab Collectie

Leuke klant bediening bij de klantenservice ook!

Superieur!

Wow! De schoenen zijn fantastisch en lopen comfortabel en de bezorging was supersnel: binnen 2 dagen, in de VS! Amazing! Was zeker niet de laatste bestelling voor mij...

Comode scarpe

Buona impressione

• Ci consiglieresti? Si

Einfach außergewöhnlich!

Ich besitze leider nur 3 Paare. Habe jedoch etliche Paare für meinen Mann gekauft. Alle irgendwie sehr individuell und muster- und farbtechnisch eher ausgefallen, um nicht zu sagen leicht verrückt. In der Kategorie Businessschuhe sind aber trotzdem alle super zum Anzug tragbar. Tolle Materialien und hervorragende Lederverarbeitung. Allerdings nichts für Langweiler und Männer, die nicht gerne auffallen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Blindelings vertrouwen in topklasse schoenen met 'perfect fit' bij online bestelling.

Tijdens een uitstap in Nijmegen, een paar jaar geleden, mijn eerste paar Rehab's gekocht. Sindsdien verknocht aan de soepele en comfortabele pasvorm en de unieke modellen met behoud van een 'chique'-uitstraling. Vaarwel Van Bommel's! ;)

Retour label inkt gevoelig voor water

De retour sticker inkt is water gevoelig, een paar druppels water zorgen ervoor dat de inkt uitloopt en niet meer leesbaar is. Jullie hebben het netjes opgelost door een nieuwe code per mail te sturen. Advies is om labels te printen met laserprinter, deze inkt loopt niet uit met wAter. Succes André vd Horn

Snel en keurig geleverd

Erg tevreden met mij schoenen snel en netjes behandeld top!!!

Duidelijk, op tijd, goede service!

Duidelijke informatie, makkelijk bestellen, fijne, goede producten die prima aan verwachtingen voldoen!

Happy feet!

Snelle service, snelle levering! Zeer tevreden :-)

Top service en een prachtige schoen

Na aankoop in een fysieke winkel wilde ik meer van REHAB zien. Online gekeken en onmiddellijk besteld. Ik kende het merk laat staan de kwaliteit van de schoen niet. Na een eerste paar schoenen volgde binnen 2 weken al een tweede paar schoenen. Goedzittende en kwaliteitsvolle schoen. Zeker een aanrader

Bestellen, volgende dag in huis,

Service goed!

snelle levering, degelijke kwaliteitsschoenen

- snelle levering, degelijke kwaliteitsschoenen - goede prijs - makkelijke bestel site

Topschoenen

Alles wat beschreven is waar. Heerlijke pasvorm.

Jeetje Jaco wat maak jij gave schoenen

Mooie schoenen en zitten gelijk lekker

Alles klopt, super

Top kwaliteitsschoen. En ik kan het weten.

Alles van bestellen tot bezorgen gebeurt zoals verwacht. Gewoon top.

Alles naar wens.

supersnelle service, bijna winkelen on line...

Beeld je in...'s avonds laat zie je solden voorbijkomen van je favoriete schoenmerk...en je ziet een modelletje staan waar je niet kan aan weerstaan... Je beslist om het te kopen... Je gaat slapen en 's morgens wordt er gebeld en worden de supermooie schoenen, perfect verpakt...ze passen...de kleur is mooi. Wat een ervaring. Heel hartelijk bedankt, Luc

Top. Snel geleverd

Een goede schoen voor een goede kwaliteit

Mooi merk voor schoenen

Ik heb al diverse paar schoenen van Rehab aangeschaft en kwalitatief zijn het prima schoenen met een mooi design

Top Produkt - exzellentes Preis-/Leistungsverhältnis

Nachdem ich sonst immer Business Schuhe bei Rehab bestellt habe, fiel diesmal die Wahl auf einen Sneaker. Auch hier wurde ich nicht enttäuscht. Die Optik ist wie immer ein Knaller und die Qualität ist auch in der Kategorie hervorragend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'