Fijne persoonlijke benadering en een snelle levering

Prima service.

Ondanks de drukte toch snel geleverd.

Super snelle levering

Ondanks de feestdagen binnen 24 uur geleverd. Ook de afhandeling van een retour (ivm de maat) is super soepel verlopen!

Keurig en ondanks de drukte prima op tijd

Ben ook zeer te spreken over mijn schoenen

Snelle levering, uitstekende sneaker, prima pasvorm !

Nog nimmer (gelukkig) een probleem gehad. Perfecte schoenen.

Nog nimmer (gelukkig) een probleem gehad. Perfecte schoenen.

goede kwaliteit en prima service

ik word altijd blij van mij Rehab-schoenen. Zitten lekker en en ze zijn stoer en sportief tegelijk!

Super cadeaubox tijdens de feestdagen!

Via Instagram zag ik dat Rehab voor Sinterklaas een toffe cadeaubox had samen gesteld. Toen ik hen vroeg of dit ook met kerst zo zou zijn kreeg ik rap een antwoord dat ze er mee bezig waren. Voor de kerstdagen bestelde ik een cadeaubox die leuk was ingepakt en ook heerlijke extra’s bevatte! Dank voor deze service!

Erg vriendelijk en behulpzaam geholpen

Gebeld over schoenen die niet lekker zaten, erg vriendelijk en goed geholpen

Snelle levering, goede maat, mooie schoenen!

Snelle levering, goede maat, mooie schoenen!

Supersnelle levering.

Ondanks drukke kerstperiode is mijn bestelling compleet en netjes snel geleverd. Bedankt! Doe ik zeker nogmaals.

Prachtige schoenen

Goede ervaring met bestellen en ontvangen van prachtige schoenen.

Prima kwaliteit

Gezien een eerdere aankoop van dit merk(wat zeer goed beviel) het 2e paar aangeschaft!

Buiten dat het geweldige schoenen zijn is de levering perfect verzorgd. Helaas paste een paar schoenen niet en hebben deze retour gezonden. Volgende dag melding dat de schoenen ontvangen waren en binnen enkele dagen had ik het retourbedrag weer op mijn rekening.

Snelle en correcte levering.

De site is makkelijk, het bestelproces fijn en snelle levering. Kwaliteit van de schoenen is prima, ik bestel al jaren bij Rehab. Klasse schoenen.

Goede kwaliteit en levering

Schoenen besteld en snel geleverd. Ik ben tevreden.

Snelle levering en goede kwaliteit aan de schoenen

Uitmuntend!!!

Snelle levering en goeie kwaliteit schoenen.

Mooie collectie schoenen goede en snelle service

In de drukke periode een riem besteld, de riem werd snel verstuurd. Kwaliteit is super.

Sehr schnelle Bearbeitung und Zustellung der bestellten Ware

Die Passform der Schuhe ist perfekt.

Zeer snelle levering

Correct bedrijf. Mooie prijsjes top kwaliteit en snel geleverd Zeker een aanrader

Mooie website en snelle levering!

Op het laatste moment nog kerstcadeau’s gescoord en nog op tijd geleverd ook! Super service!

Super schoenen

Mooie schoenen met heerlijke pasvorm voor een goede prijs!

Positieve ervaring

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'