Mooie schoenen, correcte afhandeling, vlotte.

Zeer tevreden, ik bestelde drie keer en telkens verliep de procedure correct. Prima.

Snel, alles OK.

Erg fijne schoenen

Schoenen zitten erg lekker. Comfortabel, mooi en lopen heerlijk

Uitstekende service en communicatie

prima communicatie en advies.

Verademing

Heerlijke werkwijze en snelle levering ook in deze drukke tijden! Alles klopt de site met artikelen helder en duidelijk in prijs en levering. TOP firma

Snel en netjes geleverd

Zeker een aanrader met fijne snelle service

Top, goede service, mooie schoenen

Top, goede service, mooie schoenen

Mooie modieuze slipper

Heerlijk die schoenen/slippers met een cheeky little twist.

Ontzettend blij met mijn nieuwe schoenen!

Erg blij met mijn bestelling. De schoenen zitten heerlijk en zien er super uit!

Topschoenen en snelle service!!

De schoenen lopen heerlijk en het materiaal lijkt erg goed. Al met al een prima aankoop!

Perfecte schoenen, snel geleverd

Groot fan van Rehab!

Goed ,verzorgd, thuis afgeleverd,prima.

Schoenen waren keurig verpakt.en voldeden aan de verwachtingen.

je krijgt wat je hebt besteld

Nadat je een keuze hebt gemaakt op de duidelijke website krijg je snel je keuze in huis (zelfs ondanks de kerstdrukte) Mooie schoenen!

Ik wacht nog wel op de terugstorting van de teruggestuurde goederen.

Delivered quickly. Well packed,very happy.

I simply love your footwear its amazing. Great value for money and delivered to my home.

Bestellung und Lieferung war alles super schnell und einfach.

Ich musste spontan noch Schuhe bestellen, dieses als Geschenk . Es hat super schnell und unkompliziert geklappt .

Perfect fitting and no troubles for the quick delivery

Fabulous shoes, i’m a fan since 3 years

Top, niks op aan te merken.

Bestellingen worden goed afgeleverd, goede kwaliteit schoenen. Voorraad klopt op de website. 1 x wat retour gestuurd, ook dat loopt soepel. Als ik dan nog wat moet noemen wat beter kan, is het, het afstemmen van de grootte van de doos op de inhoud. Maar dat mag geen naam hebben

uitstekend

al jarenlang klant bij deze webshop en bevalt me prima .

Mijn schoenen moesten geruild, dit ging snel en correct! Zelfs tijdens de feestdagen!

Mijn schoenen waren te groot en moesten dus geruild. Dit werd rond de feestdagen toch goed en snel geregeld! Top!

Verzending binnen 2 dagen binnen. Prima merk schoenen. Maatvoering is perfect.

Snelle levering, in eerste instantie verkeerde maat opgestuurd maar na retour sturen kwam juiste paar snel binnen ondanks de kerstdagen.

Uitstekende service

Uitstekende serivice omdat bestelling en retourzending goed en snel zijn verwerkt.

Perfect!

Zoals altijd is de bestelling snel op het gewenste adres. Ook retourneringen worden snel afgehandeld.

Perfecte schoenen, product zowel qua pasvorm als kleur precies zoals beschreven en

Perfecte schoenen, qua pasvorm als kleur precies zoals beschreven. Snelle levering. Helemaal top!

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'