Snelle levering. Prima

Super service.

Had verkeerde maat besteld. Terug gestuurd om te ruilen voor goede maat en gebeld of het goed was ontvangen. Keurig te woord gestaan en binnen 5 minuten teruggebeld met bevestiging. Super correct!

Zeer overzichtelijke site , makkelijk te bestellen , snelle afhandeling, supersnelle levering

Dit is zeker niet mijn laatste aankoop bij Rehab. Mooie site , mooie schoenen , snelle levering , alles top gewoon

Kwaliteit handgemaakt ????????

Na 3 x normaal dragen waren de schoenen al beschadigd scheuren loslaten. Klantenservice is goed maar 2e paar bij binnen komst al het zelfde probleem . Nu een 3e paar maar andere schoen zien hoe deze het houd nu 1 x gedragen.

Teleurgesteld

We bestelden schoenen met bijhorende riem. Eenmaal aangekomen verkeerde riem. Ga je erachteraan blijkt dat ze de de riem niet meer hebben is nu wachten of en wanneer de riem weer binnen is. Maar hebben nu dus geen compleet setje erg jammer voor die prijs

Fantastisch mooie schoenen en bestelproces conform verwachting.

Mijn eerste Rehabschoenen dus een beoordeling geven van de materiaalkwaliteit kan nog niet na een paar dagen. Ze zijn in ieder geval heel mooi en heel mooi afgewerkt. De bestelde maat past en komt overeen met de Rehab-maattabel. Bestellen gaat zoals je dat mag verwachten webwinkel: duidelijke stappen, die snel te doorlopen zijn. Vervolgens zijn de schoenen ook supersnel verzonden. Bezorging ging ook snel maar dat ligt natuurlijk bij de pakketbezorger. Tot nu toe dus een goede ervaring, hopelijk zijn het comfort en de kwaliteit zo goed als je van schoenen in deze prijsklasse mag verwachten.

2 paar besteld en 2 paar foutief geleverd

Van de 2 paar bestelde schoenen zijn er 3 totaal verschillende paren geleverd - lijken totaal niet op wat besteld is.

Moderne schoenen, uitstekende kwaliteit en pasvorm.

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit en pasvorm. De moderne vormgeving, kleuren en leuke prints maken deze schoenen voor mij speciaal. Ik draag ze al jaren met veel plezier! Online bestellen is erg makkelijk en de levering is veelal de volgende dag. Echt een aanrader!

Mooie website/winkel, actueel

In een mooie website/shop omgeving goed en actueel aanbod. vindt het wel jammer dat er in mn favoriete model de "Kurt". zo weinig aanbod is.

Ik had een maat te groot besteld. Gelijk de goede maat op laten sturen en de "verkeerde" geretourneerd. Duidelijk contact over de status van de retour gestuurde schoenen en ook snel het geld weer op mijn rekening gestort.

You work is exellent an original.

Just one thing, I need to print my phone number on the parcel. GLS delivers the parcel without any information . So usually I am not at home at that moment.

Fijne persoonlijke benadering en een snelle levering

Prima service.

Ondanks de drukte toch snel geleverd.

Super snelle levering

Ondanks de feestdagen binnen 24 uur geleverd. Ook de afhandeling van een retour (ivm de maat) is super soepel verlopen!

Keurig en ondanks de drukte prima op tijd

Ben ook zeer te spreken over mijn schoenen

Snelle levering, uitstekende sneaker, prima pasvorm !

Nog nimmer (gelukkig) een probleem gehad. Perfecte schoenen.

Nog nimmer (gelukkig) een probleem gehad. Perfecte schoenen.

goede kwaliteit en prima service

ik word altijd blij van mij Rehab-schoenen. Zitten lekker en en ze zijn stoer en sportief tegelijk!

Super cadeaubox tijdens de feestdagen!

Via Instagram zag ik dat Rehab voor Sinterklaas een toffe cadeaubox had samen gesteld. Toen ik hen vroeg of dit ook met kerst zo zou zijn kreeg ik rap een antwoord dat ze er mee bezig waren. Voor de kerstdagen bestelde ik een cadeaubox die leuk was ingepakt en ook heerlijke extra’s bevatte! Dank voor deze service!

Erg vriendelijk en behulpzaam geholpen

Gebeld over schoenen die niet lekker zaten, erg vriendelijk en goed geholpen

Snelle levering, goede maat, mooie schoenen!

Snelle levering, goede maat, mooie schoenen!

Supersnelle levering.

Ondanks drukke kerstperiode is mijn bestelling compleet en netjes snel geleverd. Bedankt! Doe ik zeker nogmaals.

Prachtige schoenen

Goede ervaring met bestellen en ontvangen van prachtige schoenen.

Prima kwaliteit

Gezien een eerdere aankoop van dit merk(wat zeer goed beviel) het 2e paar aangeschaft!

Buiten dat het geweldige schoenen zijn is de levering perfect verzorgd. Helaas paste een paar schoenen niet en hebben deze retour gezonden. Volgende dag melding dat de schoenen ontvangen waren en binnen enkele dagen had ik het retourbedrag weer op mijn rekening.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'