Super kwaliteit, mooi afgewerkt en lopen heerlijk

Zoals gewoonlijk bij Rehab, een orgineel ontwerp met top kwaliteit materialen.

Zeer goede kwaliteit en levering

Precies als omschreven, goede en mooie kwaliteit, goede pasvorm

Snelle reactie op een vraag. Prachtige kwaliteits schoenen. Top

Mooie schoenen besteld, volgende dag in huis! Keurig!

Snelle en correcte levering

Snellen en correcte leveringen van fantastische schoenen.

Helaas niet gekregen wat ik had besteld.

Een bestelling gedaan maar niet gekregen wat ik had besteld. Dat is jammer. Service was wel naar behoren. Goed alternatief aangeboden gekregen.

Goed product, fijn meegedacht

De schoenen waren prima, precies de goede maat, accessoires ook top. Wat ik vooral fijn vond, is Rehab meedacht over een paar zwarte laarzen die ik ook had ontvangen, maar niet had besteld. Die zending kwam eigenlijk van Zalando en was bestemd voor iemand in München. Hoewel Rehab daar geen schuld aan had (de fout zat bij de inpakcentrale), hebben ze dat toch opgelost. Hopelijk heeft de Duitse mevrouw haar laarzen nog op tijd gekregen!

Mooie schoenen snell levering

mooie schoenen en snelle levering daar hou jk van

SUBLIEM!

Na vele jaren en schoenen verder eindelijk sinds een tweetal jaar mijn 'huismerk' gevonden in Rehab Footwear. Eigenzinnige en perfect passende schoenen en steeds weer uniek. Origineel en betaalbaar. Dienstverlening, zowel in de winkels als online onberispelijk. Heerlijk om de lokale economie te ondersteunen en er steeds weer keurig en uitzonderlijk uit te kunnen zien. Een absolute aanrader. Test het zelf even uit en je bent meteen verkocht!

Helemaal top

Zoals altijd super pasvorm, snelle levering. Gewoon goed

Heerlijk comfortabel.

Heerlijk schoenen aandoen en wandelen niks eerst inlopen zitten als gegoten.

Guter Service

Hab ausversehen online die falsche Größe bestellt, kurz später dies online korrigiert—ohne Probleme. Schuhe sind super, toller Style.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Te klein busje voor die prijs

Te klein busje voor die prijs

Kwaliteit, stijl en service.

Kwaliteit en service als altijd!

Goed en snelle levering.

Tevreden met de schoenen, passen goed en zitten lekker.

Snelle reactie, maar opvolging liet lang op zich wachten.

Mijn zool liet loos na 1 maand. Nadat ik hier een mail + foto’s over had verzonden. Had ik de volgende dag al reactie. Dat ik het laar retour mocht sturen en ik een nieuw paar zou krijgen. Nadat ik heb verzonden heeft het 1,5 maand geduurd voordat ik het nieuwe paar heb ontvangen. Tussentijds heb ik ook verschillende keren mail contact gehad en was de reactie dat het erg druk was. Daar heb ik best begrip voor. Maar dan is 1,5 maand wel erg lang. Maar ik ben blij dat ik een nieuw paar heb!!

Perfecte kwaliteit en service

Vanwege de drukte bij Postnl zijn de schoenen niet binnen 1 week afgeleverd. Prima bereikbare helpdesk van Rehab. Na uiteindelijk 10 dagen de schoenen ontvangen. Prachtige kwaliteit.

Prima ervaring met Rehab

Heb bij mijn schoenen een bijpassende riem besteld bij Rehab. Riem binnen afzienbare tijd in huis. Ben erg tevreden met zowel de riem als de schoenen. Prima product.

mein 52te Paar Schuhe von Rehab, und immer wieder begeistert.

TOP

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig!

's avonds besteld, volgende dag in huis juiste maatvoering, top

Slecht

een foutieve levering ... kan gebeuren , maar de bestelling is direct betaald en dan verwacht je als klant ook wel een service zeker omdat de levering foutief is door rehab . Zelf zes keer moeten bellen . Niet eens een excuus , alleen maar dat ik moet begrijpen dat er niet zomaar een nieuwe levering kan gedaan worden . Ik bestel nooit meer bij rehab zelf ondanks dat mijn man altijd rehab schoenen draagt . Super slechte service . Ik ben zelf ondernemer en zou dit bij mijn klanten niet moeten doen .

Klasse

Bestel je schoenen, krijg je andere schoenen

Nieuwe rehab schoenen besteld. Na een aantal dagen wachten de verkeerde schoenen gekregen (model, kleur, maat). In de webshop nieuwe moeten bestellen, opnieuw betaald en de verkeerde schoenen teruggestuurd. Wel bijzonder dat ze je niet aan de goede schoenen kunnen helpen en je eerst meer geld uit moet geven om toch de goede schoenen te krijgen. De fout ligt niet aan de klant, maar die moet het wel zelf oplossen. Ben na een week nog aan het wachten op teruggave van het bedrag van de verkeerd bezorgde schoenen. Dit moet anders kunnen. Erg klantvriendelijk is het niet.

Excellent footwear, Expensive and slow delivery

I love your shoes as always buy them when in the Netherlands as visit a few times a year and have a collection of 20+ of them during the past 8 years . I am from Ireland and find the postage very expensive at 21 euro. I've bought shoes from another Amsterdam shop who offer free postage on shoes over 100 euros so find it extremely expensive. I ordered my last pair on December 9th and do not know where they are in transit as the tracking code doesn't tell me anything apart from virus pop up windows even if I use another device so I do not have they even left the Netherlands yet. A pair i ordered two years ago took nearly a month and a half to arrive but in d mean time ye sent another pair and I posted them back hence i prefer to buy when over in Amsterdam instead of going through the online process but obviously this year with covid that is not possible.

Prachtige schoenen, super snel geleverd

Prachtige schoenen, super snel geleverd

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'