Van begin tot aan levering is alles positief geweest

Maar de schoenen zijn te dik. Zo gaaf. Thanks

Top, rehab verkoopt kwaliteit

Duidelijke website en mooie producten

Goed geregeld en super schoenen

Super geregeld

Weer een geweldige schoen van Rehab

Zoveelste schoenen van Rehab, zitten allemaal als gegoten gewoon

Prima en super

Super Was snel georganiseerd.. Dank

Goede en duidelijke website, service en levering

Een duidelijke, overzichtelijke website. Na bestellen snel thuis geleverd.

Moderne (design) schoen van prima kwaliteit en pasvorm voor een redelijke prijs

Moderne( design) schoen van prima kwaliteit en pasvorm voor een redelijke prijs

Supersnelle levering van wederom een schitterend stel!

Heerlijke eigenzinnige schoenen met een (voor mij) comfortabele pasvorm. Voor mij alleen nog Rehab schoenen.

mooie schoenen

Al mijn 2de paar besteld, heel mooie afwerking van de schoenen en top wat levering betreft !!!

Top kwaliteit schoenen en een cool design

Ik heb mijn derde paar Rehab online gekochten ik kan niet anders zeggen dan dat het topschoenen zijn. Het enige smetje is het feit dat er maat 48 is besteld en maat 47 werd geleverd terwijl er op de factuur maat 48 staat aangegeven. Toevallig past 47 maar vervelend is het wel omdat je naar de modellen hebt gezocht waarvan maat 48 nog op voorraad was en dat waren er niet meer zoveel, 47 was meer voorradig.

Zeer snelle levering. Keurig verpakt, komt niet beschadigd aan

Creativity and beauty

Creativity and beauty

Wederom zeer tevreden

Weer een mooi paar toegevoegd aan mijn collectie van tientallen paren Rehabs. Nog altijd erg tevreden over de Nederlandsche kwaliteit en service! Op naar de volgende bestelling ;-)

Excellent, as expected

Perfect, good quality, express shipment, thanks

Ondanks leuke fotoboekjes beide schoenen productiefout!

Prachtige schoenen, passen goed, lopen lekker. Tot mijn grote verbazing zat op de linkerzool een verf/lakvlek van het bovenleer en op de andere zool was het stiksel buiten de stikgoot en dus óp de zool gestikt. De leuke meegestuurde fotoboekjes suggereren dat het vakwerk en veel handwerk is; dat elke schoen vaak door mensenhanden gaat tijdens de productie. Dat beide dingen niet zijn opgemerkt viel me erg tegen. Omdat ik de schoenen verder mooi en fijn vond heb ik ze teruggestuurd met verzoek voor andere. Dat is nu ongeveer een week geleden. Jammer!

Kwaliteit, echt leer,

Snelle levering, nog mooier dan op de site

Totaal verkeerde schoenen ontvangen !!!!!

Zeer slechte ervaring. Ik bestel 2 paar schoenen. Voor de ene ontvang ik maat 46 i.p.v. de bestelde maat 43. Voor de andere ontvang ik een totaal andere schoen in de maat 44 i.p.v. de bestelde maat 43. Rehab onwaardig. Schoenen zijn per omgaande retour gegaan, met de vraag om geld terug te storten. Geen vertrouwen meer om de juiste schoenen te ontvangen. Jammer!!!!!!!!!

Gave schoenen.. Goede pasvorm.. Superkwaliteit

Schoenen zijn keurig verpakt verzonden. Net wat meer aandacht dan verwacht... Nice Schoenen zijn van een mooie kwaliteit en goede pasvorm. Moet ze nog inlopen maar eerste indruk is super

Bestelling goed en volgens toezegging verlopen

Elke keer weer een snelle correcte levering

Top schoenen voor een betaalbare prijs. Snelle en zeer nette levering van het bestelde artikel.

Snelle goede levering van mooie schoenen

Rehab al jaren vind ik het mooie schoenen, enige jammere aan vind ik dat je de schoenen altijd goed/lang moet uitlopen om de wreef. Andere puntje is, geen sneakers meer die wilde hebben, gelijk bij het uitkomen van de advertentie, komen ws ook terug in de collectie.

Snelle verzending

Goede webshop en kwalitatief hoogwaardige schoenen.

Erg jammer dat de schoenen niet fijn zaten. De levering en verwerking van de retourzending verliep allemaal erg goed. Ik heb mijn geld ook weer erg snel op de rekening teruggestort gekregen. Ik zou zo weer opnieuw schoenen bij Rehab bestellen

Snelle levering mooie spullen

Snelle levering mooie spullen

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'