Wederom goed bevallen

Rehab levert kwaliteit schoenen, die er goed uitzien en lopen als kussentjes

Snelle levering fijne schoenen

Snelle levering, uitmuntende pasvorm, super service

Na de bestelling vol verwachting kreeg ik ondanks alle drukte bij de pakketdienst binnen 2 dgn mijn paket binnen. Helaas had ik zelf een verkeerde maat besteld, maar met de simpele retour procedure. Ik ontving alsnog binnen 2 dagen de goede maat, en deze hebben echt een uitstekende pasvorm. Alles was echt top en je werd via de email netjes op de hoogte gehouden van het gehele proces, van bestelling tot levering, van retourafhandeling tot nieuwe levering alles is netjes verlopen en beschreven.

Fantastische schoenen

Kwalitatieve hoogwaardige schoenen die er ook nog eens fantastisch uitzien!!

ik vond dat er niet goed met mijn bestelling werd om gegaan maar uiteindelijk is het toch goed gekomen

Verwachting riem komt niet overeen met werkelijkheid

De riemen van Rehab, vaak passend bij de schoenen, hebben een standaard maat. “One size fits all” denk je dan. Er staat verder geen enkele informatie bij over de lengte en wat dan onder standaard verstaan wordt. Ik ben dan ook verbaasd dat de riemen lang zijn en met name dat de gaatjes zo ver af staan van wat ik onder “standaard” versta. Ik heb maat M/L schoenmaat 42, broekmaat 32. Dat vind ik “standaard”. Echter tussen het laatste gaatje en mijn maat passen nog wel 8 gaatjes ;) zo ruim zijn de riemen. De reactie op mijn ervaring vond ik evenmin passend. “Jammer dat de riem niet past”. Het zou tof zijn als Rehab echt wat doet met de aanbevelingen en creatiever reageert op dergelijke feedback zoals ik verwacht van zo’n merk.

Late levering

Als er een reactie is, zorg dan ook voor voldoende capaciteit verwerking

Zoals mijn cijfer al aangeeft: uitstekend

Wederom een uitstekende service voor het leveren en communicatie.

Snelle en juiste levering. Goede kwaliteit en passen perfect.

Snelle service en top kwaliteit

Mooi afgewerkte sneakers en snel geleverd.

Past mij prima!

De schoenen lopen immer als pantoffels!

Goede ervaring Snelle service voor de omruiling van schoenen

Voor herhaling vatbaar

Goed geregeld netjes verpakt

Op zondag besteld op dinsdag in huis behalve de laatste keer duurde het 5 dagen maar was het wel in de week van black fryday

Genoeg keuze en goede service.

Perfecte snelle levering

Product is van hoge kwaliteit

Goed!

Goede pasform, zitten goed. 45 is ook 45. Geldt niet voor alle merken. 1 merk waar ik ook schoenen koop stelt dat de schoenen per maat iets ruimer vallen en daar koop ik maat 44. Ook goed.

Geweldige schoenen. Loop er al jaren op.

De service van Rehab telefonisch was goed. Snel antwoord en duidelijk. Bezorging van de schoenen zeer goed en netjes verpakt. De schoenen zelf iets minder dit keer. Loop er nu circa 1 1/2 week op maar de mooie print op de schoen (vooral voor) slijt snel. Dat is hhelaas een min punt. M.v.g. Hessel Auwema. Niks is te gek in de mode, rehab blijft hip en verfrissend

Leer topkwaliteit

Prachtige schoenen zeer goede kwaliteit jammer helaas zat een v d schoenen niet lekker.

Goede kwaliteit en prima afhandeling.

Ik heb nu 3 paar rehab schoenen gekocht via de site dit jaar. En iedere keer met volle tevredenheid de schoenen ontvangen. En ze lopen zo lekker.

Weer super!

Net als wij het al jaren van Rehab kennen: Snelle levering.... mooie schoenen ....top kwaliteit

Prima levering

Mooie schoen en snelle levering

Prachtige schoenen die je nergens anders ziet.

Uitstekende service en een fantastische collectie schoenen.

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'