snelle levering, top schoenen

snelle levering van mijn bestelling, schoenen zitten heerlijk. zeer tevreden over de service

Na een klacht van gympen, een super goede oplossing gehad. Nieuwe schoenen 10 uur ‘s avonds besteld en de volgende ochtend om 11 uur al in huis. Echt een super service!

twijfel

De bestelling werd snel geleverd. Helaas vielen de sneackers te klein. Heb ze terug gestuurd en een grotere maat besteld. Deze werden ook snel geleverd. Helaas waren deze te groot. Ik heb ze weer terug gestuurd. Nu moet ik lang wachten op mijn geld dat terug gestort moet worden en dat is dan weer jammer. Het staat op jullie site vermeld maar ik heb er geen begrip voor. Snap niet waarom het zolang moet duren. Daarom twijfel ik of ik iemand anders zou adviseren iets te bestellen bij jullie

Zeer goede en snelle levering netjes verpakt

Topservice

Mijn maat was niet meer voorradig bij Rehab zelf. Er werd ongevraagd een online winkel geadviseerd waar ik de prachtige laarsjes alsnog kon kopen en het geld dat ik had besteed aan het paar dat te klein was, werd direct teruggestort. Aardige, snelle en zeer klantgericht te woord gestaan, goeie club!

Prima bezorging, keurige sperfect passend!

Keurig verpakt, schoenkenmerken precies zoals afgebeeld en omschreven. Maat goed, kortom, zeer tevreden.

Super klant gericht, bravo.

Netjes en goed verzorgd ontving ik de bestelling. Prachtige schoenen maar helaas leef ik op grotere voet dan ik vermoedde. Bestelling geretourneerd en nieuwe besteld. De volgende dag passende schoenen ontvangen, perfect. Nu niet naast mijn schoenen gaan lopen... Bedankt, Jean-Pierre

Perfect levering, deliver on promesse! Thx

Mooie schoenen, en snelle levering. Wel 1 schoenmaat groter besteld zit perfect.

Mooie schoenen en snelle levering

Altijd goed, zondag besteld maandagochtend in huis. Mooie kwaliteits schoenen.

Afhandeling onduidelijk

Schoenen te klein . Retour gestuurd , gevraagd om. Andere maat. Nu mail binnen dat mijn retour in behandeling is ... duurt vrij lang allemaal ... krijg ik nu een andere maat? Krijg ik geld terug en moet ik opnieuw bestellen? Geen duidelijk verhaal in terugkoppeling Nieuwe schoenen binnen. Mailverkeer blijft onduidelijk. Maar schoenen zijn super en mooi verpakt !

Snelle levering, problemen worden snel opgelost.

Snelle levering, goede service. Mooie producten.

Snelle en goede levering.

Tip top in orde

zeer goed

zeer goed en tijdig geleverd

vroeger altijd Giorgio, nu Rehab !!

Heerlijke hippe eigentijdse schoenen voor eigenzinnige mensen !

Goede klantenservice. Goed product. Snelle levering

Goede klantenservice. Goed product. Snelle levering. Keurig met retourlabel. Had verkeerde maat besteld per ongeluk werd netjes opgelost, keurig. Complimenten

Super Schuhe - Top Qualität

Kostenloser Rückversand wäre angebracht

Snelle levering en probleemloos!

Goede ervaring! Goede en snelle levering. Schoenen zijn top!

Helemaal TOP!

Netjes en snel geleverd.

Ik draag vaker schoenen van Rehab, mooie kwaliteit , maar de bestelde schoenen waren te klein en er was geen grotere maat op voorraad helaas.

Snelle levering,

Prima service en snelle levering

Altijd volgens verwachting

Snel en goed

Ik ben fan!

Mooie collectie, van sjiek tot sneaker.

Doen wat ze beloven

Snelle levering prima schoenen voor goede prijs.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'