Goeie kwaliteit schoenen

Thanks

Mooie schoenen en snelle nette levering

Ik ben zeer tevreden over de Rehad schoenen

Super snelle levering en de schoenen passen perfect.

Super schnell - top Ware

Perfekt

Prima product en levering

Past precies voor de gekochte schoenen en snel geleverd

mooie schoen, snel geleverd

zie titel

Snelle actie en goede communicatie over mijn retour

Mijn online bestelling was niet geheel naar wens. Over de retourzending werd goed gecommuniceerd en het vervangende paar was snel binnen.

Heerlijke schoenen

Zijn fijne schoenen alleen wel met een aardig prijskaartje

Prima geregeld

Sneakers zagen er mooi uit de maat was oké en alles keurig verpakt, ben tevreden

Super goede service

Super snel en goede service

Mooie schoenen soepele levering

Mooie schoenen en de omruiling vanwege de maat ook soepel verlopen met duidelijke communicatie.

Simpelweg geweldig!

Mooie schoenen, snel geleverd en prima pasvorm. Kortom, uitstekende service.

Tevreden over snelle levering.

Creatieve kwaliteit.

Fantastisch!

Hele mooie kwaliteit, elegant, snelle service!

Superschoenen en supersnel geleverd

Hele dag op gelopen bij bruiloft van mn zoon, zonder inlopen. No problem!!

Fantastisch mooie schoenen van geweldige kwaliteit!

Bij aankomst gelijk gepast en ingelopen. Wel een blaar, maar dat mag de pret niet drukken. Nu zitten ze geweldig.

Zeer snelle keurige levering

Dinsdag besteld en de volgende dag al bezorgd. Perfecte service

duidelijke site met een snelle reactie en snelle bezorging

overzichtelijke site, duidelijke vraagstelling bij bestellen en snelle bezorging. uitermate tevreden

Snelheid en kwaliteit

Vandaag besteld morgen geleverd is bij REHAB effectief zo. De kwaliteit is zoals je mag verwachten van dit schoenmerk, jullie hebben mij nog nooit teleurgesteld. Top kwaliteit & top service!!

snelle levering volgende dag in huis

Erg tevreden

Hele leuke schoenen besteld met bijpassende riem. Volgende dag in huis. Schoenen zaten wat strak bij mijn hielen. Na contact (goede service via e-mail) werd geadviseerd een maatje groter te bestellen. En inderdaad was maatje groter beter. Andere retour en geld terug ontvangen. Prima service!

Alles ging zoals het hoort.

Top top top

Goede service & mooi product

Wederom goed

Helaas artikel moeten terugsturen want maatvoering tussen classic en casual verschilt. Classic valt iets ruimer uit.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'