prima schoen

Ik heb een leuke hippe sneaker gekocht. Sluit goed aan mijn voet en ook heel fijn voetbed. Alleen aan de achterkant bij de hak wat hoog waardoor het pijn doet met lopen. Ik heb daardoor wel wat kleine wondjes...…..misschien gaat het beter als ze ingelopen zijn

In de avond besteld en de volgende dag al binnen!

Pasmaat was perfect en alles was mooi verpakt, alsof je een cadeau uit pakt! Ik hou daar van :)

Snelle nette levering

Snelle levering, schoenen in perfecte staat

Hippe schoen / laarsje, mooie hak, loopt lekker

Hip laarsje, mooie print/ studs, glimt lekker, loopt lekker door de brede hak, voorvoet ook niet te smal, voor mij ideaal

Comfortabel, modieus en excellente service

Fijn dat je makkelijk veters en onderhoudsmiddelen online kan bestellen.

Eigenzinnigheid wordt waargemaakt met goede pasvorm.

Heb nu mijn 2e paar Rehabs en ben zeker van plan nog vaker Rehab aan te schaffen, vanwege de goede pasvorm - inclusief mogelijkheid voor steunzolen - en mooi, eigenzinnig design wat niet overdone is.

Tolle Schuhe , super qualitaet

Leider sind sneaker nur bis Grösse 47 erhaeltlich

Perfecte, snelle service en goede kwaliteit schoenen.

pefecte, snelle service en goede kwaliteit schoenen.

Mijn ervaring is positief!

Ik had n paar schoenen besteld in de mast 39! Dus is n maat die ze bijna nergens meer voeren. Maar jullie hadden ze nog wel! 's Avonds besteld en de dag daarna binnen! Maar helaas ik heb zo'n vreselijke voeten, smal, links maat 39 rechts 38, dus ze paste niet! Jammer want het waren hartstikke mooie schoenen. Retour gestuurd en makkelijk afgewerkt, dezelfde week het geld nog teruggestort! SUPER!

Top zaak top schoen

Super tevreden!

Goede en snelle levering. Mooie producten.

Toegankelijke en overzichtelijke site. Kwalitatief goed afgewerkte producten. Ze zijn goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Snelle reactie en keurig afgehandeld.

Mooie schoenen, snelle service

Het zijn geen goedkope schoenen, maar ze zijn echt super hip en zitten heerlijk!! Ik heb ze online besteld en de service was super snel, ideaal!!

Niet tevreden, bestelling na anderhalve week nog steeds niet ontvangen.

Schoenen anderhalve week geleden besteld en betaald maar zijn nog steeds niet binnen. Van de service desk krijg ik dan een uitleg dat ze eigenlijk zelf ook niet weten waar de schoenen op dit moment uithangen, iets met scannen en het postsorteercentrum. Daar hebben jullie klanten geen boodschap aan. En wanneer ze na 2 weken nog niet binnen zijn moet ik maar weer contact opnemen. Vreemde manier van doen voor een webshop. Nagenoeg iedere webshop levert de volgende dag, nu 2 weken wachten? Wij noemen dat niet raar...wij noemen dat bijzonder. Benieuwd wat jullie hieraan gaan doen. Misschien had ik er dan niks aan met de gelegenheid waarvoor ik ze had besteld maar kan ik er nog een beetje op na zomeren.

alles super gelaufen. schnelle Lieferung

Alles Reibungslos abgelaufen, Schuhe und Gürtel passen. Werde ich weiter empfehlen.

Tolle Schuhe, schneller Service, guter Preis.

Habe meinem Mann Latschen für den Sommer in 46 bestellt. Wie immer bei Rehab sind die Größen verlässlich passend. Ebenso die Qualität - sowohl des Leders als auch der Verarbeitung. Zu den 6 bereits vorhandenen Rehab-Paaren können und werden sich sicher noch einige zugesellen. In diesem Sinne hier endlich mal ein DANKE für eure schönen Schuhe, eure handwerliche tollen Arbeiten und euren Mut, die Männer mit was anderem als 0815 zu versohlen.

Perfecte service!

Perfecte service!

betrouwbaar en stipt

een eerste bestelling. Keurig op tijd geleverd en na retournering ook keurig afgehandeld. aanrader !

Super Schuhe, super Bestellverfahren

Ich bin wieder sehr zufrieden und gratuliere zu den tollen Ideen für Schuhe

Snelle reactie op mijn vragen per mail. Goede service qua levering en bovenal een prachtige collectie.

A very stylish shoe of the best quality

I like to buy shoes from Rehab for several reasons. The quality is always impeccable. The products are offered in many different colours and styles. I can have a classic shoe or I can wear a show that will not stay unnoticed when I wear it. In addition, the shoes are very comfortable. Ordering online is easy and fast and I do not have to worry that my usual size won’t fit. Because of all these reasons, I am very satisfied and I am recommending the Rehab products to my friends.

Schitterende schoen en snel geleverd.

Snel geleverd. Fijne pasvorm en schitterend design. Veel complimenten gekregen.

wauw

Soms koop je iets online en is het echte product toch zo veel mooier nog.

Super snelle levering

Zondag avond bestelling geplaatst en 's maandags meteen geleverd. Rehab schoenen zijn heerlijk nette schoenen om te dragen.

Snel en correct

Goede kwaliteit schoenen en snelle correcte levering

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'