Heerlijke schoenen voor een eerlijke prijs

De schoenen zitten als gegoten en lopen heerlijk. Aanrader!

Prima website

Mooie schoenen, snelle levering

Top! Snelle levering top schoenen

Super schoenen!

Levering binnen 24 uur. Schoenen zien er prachtig uit en hebben prima pasvorm.

Prima kwaliteit, snelle levering.

2de paar sneakers voor mijn man gekocht. Zeer brede schoen en hoog op de wreef van de voet.

Nette levering, prachtige schoenen!

Prachtige schoenen, snel en goed geleverd!

Schoenen binnen 2 werkdagen geleverd.

Prima service voor fijne schoenen

Ondertussen vaker besteld via deze site en de schoenen zitten perfect en zijn van goede kwaliteit. Site zelf is vriendelijk en makkelijk. Snelle levering wat een totaalervaring van zeer prima maakt

Perfecte afhandeling

Super tevreden

Mooie klassieke schoenen maar anders, een aanrader!

Datum van levering gerespecteerd!

Eenvoudig om te bestellen en snelle levering. De volgende dag waren de schoenen al in huis.

Amazing shoes, lot’s to choose from!

Super fast delivery, even when I placed an add on for matching belts to come with my footwear.

Snelle levering en het zijn mooie schoenen

Snelle levering en het zijn mooie schoenen

Goede kwaliteit

Mooie modellen. Super kwaliteit. Nette snelle levering.

Superschoenen en snelle levering

Online foto’s exact zoals de schoenen in het echt zijn. Snelle levering.

Vakmanschap

De schoenen zijn nóg mooier dan op de foto’s! Echt prachtig gemaakt. Je ziet het vakmanschap in elke schoen terug. Het zijn werkelijk voor stuk unieke exemplaren. Ik was op zoek naar hippe, maar ook zakelijke schoenen. Nu heb ik behoorlijk ‘moeilijke’ voeten (holvoet, hoge wreef, breed) en was het altijd lastig om comfortabele, representatieve schoenen te vinden. De REHAB’s zijn een van de weinige schoenen die geschikt zijn voor mijn uitzonderlijke voeten. Ik ben uitermate verrast dat ik eindelijk ‘mijn’ merk gevonden heb!

Goed en snel

Makkelijke website om te bestellen en super snelle levering.

Buitengewoon goede dienstverlening

Na een paar sneakers retour te hebben gestuurd, kreeg ik een bevestiging dat het bedrag was gecrediteerd, omdat dit bedrag niet op mijn rekening werd gestort heb ik gebeld en het bleek dat dit bedrag op mijn Visa account was terug gestort, ik werd direct terug gebeld en erg vriendelijk te woord gestaan!!

De sandalen werden vlot geleverd maar waren helaas niet volgens mijn verwachtingen door een gladde binnenzool. Retour gestuurd en dat is goed afgehandeld.

Great!!

mijn bestelling werd bezorgd binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Ze lopen fantastisch! Thanks!

Prima..snelle levering en ook geen probleem met retour van artikel.

Zoals altijd prima geregeld. Jammer dat de schoenen niet lekker zaten. Volgende keer weer Rehab schoenen hoor. Gr M.

Prachtige schoenen

Schoenen zullen eerst goed ingelopen moeten worden, maar ik denk dat ik hier jaren plezier van zal hebben :-)

Prima, goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb speciale zooltjes dus moet altijd schoenen hebben met uitneembare zool, bij Rehab weet ik dat ze dit standaard hebben. Daarnaast zit de schoen lekker en zien ze er mooi uit vind ik. Ik vind ze alleen wel erg duur dus koop ze in de sale.

Zo blij met mijn armband thr natural brown , mooie kwaliteit, de ingevlochten zilveren kraaltjes zijn super gaaf! Een heel mooi fijn armbandje

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'