Passen Perfekt!

Habe lange nach passenden Schuhen für meinen Hochzeitsanzug gesucht… hier bin ich fündig geworden. Vor allem sind sie bequem! Gerne wieder. LG

Zeer snel verstuurd

Zeer comfortabele schoen

Alles gut wie immer!

Schon viele Schuhe bestellt und immer hat alles gut funktioniert!

Snelle levering, mooie fijne schoenen

Snelle levering, mooie fijne schoenen

Top service!

Niets op aan te merken!

Verkeerde artikel bezorgd

Eerst bestel je slippers en schoenen. Slippers zijn er niet meer oké dan de schoenen maar. Komen de schoenen binnen geheel verkeerde schoenen. Bel je kunnen ze die schoenen niet vinden. Het ergste nog er komt totaal geen passende oplossing. Enige antwoord sorry er is iets mis.

Top. Netjes op tijd en keurig afgeleverd

Correct

Groene en grijze riem besteld echter 2 identieke grijzen riemen ontvangen

Groene en grijze riem besteld echter 2 identieke grijzen riemen ontvangen

Binnen 24 uur geleverd ! Kwaliteit is top

Inmiddels mijn 6 paar Rehab schoenen Pas voor goed en lopen heerlijk

Goede kwaliteit leer deze schoenen,perfect afgewerkt met een goede demping. Online besteld met een supersnelle levering,namelijk de volgende dag al in huis.

Mooie sneakers

Trendy en robuuste sneakers. Zitten heerlijk (eigen maat nemen).

Ich bin sehr zufrieden

Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung Sehr gute Qualität

Zeer snelle levering, schoen in meerdere maten besteld , zeer snelle afhandeling

Zeer goede service en uiteraard. Mooie schoenen!

Leuke schoenen

Gekocht de Fred Fonz Brood, blij mee. Valt klein en smal dus maat groter dan normaal nodig. Levering was snel en correct.

Prima kwaliteit schoen, snel geleverd.

Via de duidelijke website de schoen gevonden die ik zocht. Na bestelling, was de levering al de volgende dag, Chapeau.

Mooie schoenen met prachtig design

Prachtige schoenen en snelle service

Goede ervaring, snelle levering, en mooie schoenen natuurlijk. Gewoon Top

snel en adequaat

Schoenen besteld en de na 2 dagen geleverd, enige wat zuur is, dat de volgende dag er een priceoff zat van 30 euro op door mijn bestelde model, daar zou wat mij betreft wel wat aan mogen gebeuren!

Geen vertrouwen in consument.

Na een paar schoenen ook een broekriem besteld. Op de website stond dat de lengte van de riem 115 cm is. Precies goed voor mij. Riem wordt geleverd, lengte 125 cm. Er zit een beschrijving bij , hoe in te korten. Lukt niet omdat schroefje van de gesp dol is. Dus bedrijf gebeld. Ik wilde die riem dat weekend dragen ivm met een crematie. Het om ruilen ging alleen, eerst riem terugsturen en dan een andere naar mij sturen. Dus toen ik bestelde moest ik eerst betalen dan de riem krijgen. Ik had vertrouwen in jullie bedrijf Dus gedaan. Nu was het andersom , geen vertrouwen in mij. Dus vertrouwen alleen van een kant. Ik denk nog steeds, wat kan er verkeerd zijn bij het kopen van een riem?

Snel en betrouwbaar

Geen commentaar

Snel, en duidelijke info.

Bel me maar

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling !! Na twee keer gebeld te hebben nog niets ontvangen

Bijzonder en goed

Ikzelf heb al een redelijke collectie Rehab schoenen. Helaas stopt de maatvoering voor dames bij 42.

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'