Snelle levering, geweldige schoenen in samenwerking met a fish named Fred!

Snelle levering, geweldige schoenen in samenwerking met a fish named Fred!

Duidelijk en goed

Duidelijke webshop en goede berichtgeving omtrent de bestelde goederen. Ik heb nu twee maal hier iets gekocht en beide keren is het perfect afgehandeld.

De doos in de verpakking was nat. Schoenen niet.. Levering was verlaat mogelijk dat de reden

Zeer uitmuntend

Een zeer snelle levering en prima begeleiding van het pakketje van Rehab tot home.

Top winkel!

Goede en mooie sorering aan producten en leuke samenwerking met AFNF! Levering snel en netjes, al met al: tot snel!

Professionele, snelle levering van modern kwalitatief product

Ik kocht zeer mooie, modieuze sneakers aan een correcte prijs. Had Rehab leren kennen via een schoenwinkel in Luik waar ik een mooi paar blitze herenschoenen had gekocht. Via de makkelijk toegankelijke website kwam ik bij de sneakers uit. Correcte beschrijving en duidelijke afbeeldingen gaven precies aan wat ik mocht verwachten. Ook de maat is prima. Levering gebeurde snel. Klasse.

Top schoenen.

Ben heel blij met mijn schoenen.

Tevreden!

Op zondagavond een paar mooie sneakers besteld en maandag aan het begin van de middag had ik ze al in huis. Supersnelle service en hele gave sneakers die ontzettend lekker zitten. Blij mee! Enige minpuntje was dat de sneakers diezelfde maandag al goedkoper waren. Ik snap dat je dat vooraf niet kunt weten, maar toch, voelt altijd een beetje bekocht.

Gewoon goede schoenen

Super goede service

Gewoon top !!

Altijd goede kwaliteit en service en mooie schoenen die goedzitten en lekker lopen

De dag erna al geleverd aan huis

Everything went well

Thanks for another nice pair of shoes.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kwaliteitsschoenen!

Prettige (online)ervaring: van zoeken naar vinden en van bestellen naar levering...

Prima keuze en snelle en correcte levering.

Mooie keuze. Overzichtelijke site. Snelle levering.

Prachtige schoon na vlot verwerkte aankoop

Site werkt uitstekend. Schoenen zijn bekend en tot nu toe altijd goed. Maatvast en zeer goed pasvorm

Goede en snelle levering

Mooie Schoenen zeer stijlvol.

Perfecte service, snelle levering.

Super schoenen, maar dat wist ik al, duidelijke site en supersnelle levering. Wat ze zeggen, de volgende dag in huis mits voorradig, is absoluut waar. In tegenstelling tot veel andere sites tegenwoordig.

Ik had schoenen die snel kapot gingen (na 4x dragen al!) netjes en snel nieuwe schoenen op gestuurd gekregen.

Prima schoen

Prima schoen

Passende en keurige om-doos.

De schoenen met zebra print bij toeval in een winkel gezien en de verkoper vertelde dat hij deze niet in mijn maat in de winkel aanwezig had. Wel online !! Dus besteld. Snelle levering, de volgende dag al in huis. Ik was bang dat de puntvormige schoenen te klein zouden zijn, maar gelukkig zaten de schoenen als gegoten! Al met al zeer tevreden dus!

Slecht

Slecht schoen aan doen en gelijk kapot. Verkeerd bestel datum op de pakbon

Geweldige service

‘S avonds besteld volgende dag afgeleverd en prima mooi verpakt

Snelle levering en hele mooie sneakers

Top product. Schoenen zitten als gegoten. Vallen op door kwaliteit!

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'