heb wel na moeten bellen. Had bedrag handmatig overgemaakt. Hoorde daarna enige dagen niets. Na mijn telefoontje werd bestelling meteen verzonden.

Klantenservice goed, maar andere service was slecht

Omdat mijn schoenen kraakten, mocht ik deze omruilen. Althans als deze nog op voorraad waren. Helaas...dus geld terug. Aangemeld om een seintje te krijgen als ze er weer zouden zijn. Die kreeg ik pas nadat ik zelf al had gezien dat ze weer op voorraad waren en opnieuw gekocht had.. Vervolgens duurde de levering van het nieuwe paar langer dan aangegeven. Dat kan... Echter ontving ik geen nieuw paar, naar een reeds gedragen en kapot paar. Dus weer terug... En nu schijnt deze schoen niet meer te leveren zijn. Zo jammer, want ik vond ze echt leuk.

Supersnelle correcte levering

Ik was zeer verrast. ‘S avonds laat besteld en de volgende dag al in huis. En keurig verpakt!

What else !

Super snelle schoenen

Snelheid Pasvorm Service Kleuren Uitmuntend

Uitstekend: Klasseschuhe und Top-Lieferung

***z II ist ja schon ein wirklich schönes Produkt - und wenn es dann noch als kleines Kunstwerk in limitierter Auflage präsentiert wird sogar ausgezeichnet! Überzeugend ist obendrein die sehr schnelle Lieferung: da kommt wirklich Freude auf: "Dank uw wel" und weiter so!!

toppie

snel en netjes bezorgd

het is een prettiig en betrouwbaar bedrijf

Mijn ervaringen tot nutoe zijn als vaste klant tot nu toe zeer positief geweest,. Enig minpunt vindt ik in tegenstelling tot andere bedrijven dat er geen verjaardags actie of korting verstrekt wordt (bestelling 9-7-2020 á €159,96) jarig op 10-7

Mooie schoenen

Mooie schoenen, helaas trof ik ze bij een andere winkel, ze 20 euro goedkoper aan. Dat was een domper en ik geen zin had om alles weer retour te sturen en elders te bestellen. Voortaan ga ik eerst zoeken, vandaar de lage cijfer.

Fantastisch merk!

prachtige schoenen, mooi afgewerkt, origineel en opvallend. Een dikke 10!

Ingetekend omdat mijn maat niet op voorraad was. Desondanks kreeg ik 2 dagen later toch de mogelijkheid mijn maat alsnog te bestellen. Heel blij met de schoenen.

snel en efficiënt bestellen en uitstekende nazorg

schoenen bestellen was snel en eenvoudig met behulp van de filters. toen het vervolgens mis ging bij Post.nl was Joyce uitermate behulpzaam en proactief bij het vinden van een oplossing!

Geweldige schoenen

Maat, kwaliteit alles klopt. Perfecte schoenen

Teleurstellend

Ik heb mijn schoenen 5 dagen geleden besteld wel betaald maar nog niets onrvangen. Gr Aalt

Super snel geleverd en ook heel blij met mijn hippe sneakers!

Geen commentaar

Uiteindelijk toch een dikke voldoende

Al eerder heb ik rehab schoenen gehad en de levering is altijd vlotjes verlopen, helaas zat er deze keer een kink in de kabel waardoor de levering later was dan gepland. Netjes een mail gehad van rehab dus daarom gewoon een dikke voldoende

Snel soepel goede service

Mooi product snel geleverd

Zeer voortreffelijk.

Uitstekende en snelle dienstverlening.

Waren snel geleverd en ze zitten perfect

Inleverdatum onduidelijk

Dit is de 3e keer dat ineens bestelling heb geplaatst, eerdere leveringen zijn vlekkeloos verlopen. Laatste bestelling is de afleverdatum 2x gewijzigd huidige inleverdatum is nog niet bekend ( info via track & trace)

Mijn vriend is er helemaal blij mee

Super Schuhe

Als ich im letzten Jahr meine ersten Rehab Schuhe gekauft habe, war ich schon sehr begeistert. Super Design ( leider in Deutschland nicht zubekommen) toller Tragekomfort. Klasse verarbeitet. Habe mir letzte Woche 3 Paar neue Rehab halbschuhe gekauft. Einfach klasse und immer wieder ein echter Hinkucker. Sehr zu empfehlen!!!

Loop weer op wolken

Dag na bestelling geleverd, schoenen lopen heerlijk.

Extreem snelle levering

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'