Erg positief!

Zowel op service als kwaliteit gebied, erg positief

Heb lang oeten zoeken naar mijn riem.

Mijn ervaring is met jullie niet zo goed. Ik had schoenen gekocht bij Sacha, maar daar hadden ze de riem niet die er bij hoort. Ik heb toen bij jullie op de site gekeken en daar stond hij alleen in het grijs op. Dus maar dan via een andere zaak Munnichs en daar heb ik hem wel gekocht.

Alles top geregeld super snelle levering!

Heel tevreden met mijn nieuwe schoenen. Goed contact en heel snel geleverd!

Fijne schoenen van goede kwaliteit

Ik koop inmiddels sinds een aantal jaar schoenen van Rehab. Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb ik een merk gevonden wat van goede kwaliteit is, mooi uitzien én goede ondersteuning voor mijn voeten. Ik koop ze nu ook online, pasvorm is eigenlijk altijd meteen goed!

Goede service en duidelijke website

Schoenen zitten erg lekker en comfortabel. Maatlabel klopt wat aangegeven wordt op de website. Erg blij met de aankoop!!!

Supersnel, top

Vanaf het bestellen tot geleverd krijgen, top.

Perfect, zeer goede en snelle levering

Super snellw en goede levering

Mooie schoenen

Mooie schoenen, prima levering

Alles snel en netjes.

Heel erg positief!

De schoenen waren er snel en zijn ongelofelijk. Erg tevreden met de service!

Very good

I have always been very satisfied with Rehab and have ordered at least 6 pair so far. However,today I received the wrong pair of sandals. I order the brown Raven TMB size 43, but received Raouls size 44. I am sending these back today and hope to receive the correct shoes as soon as possible. I will continue to be a loyal customer. Love the lime green sneakers and will order those next. 5 stars except for the mistake today. Continue the good work! Jim Briggs

Mooi artikel goede prijs kwaliteit en service

Zie boven

GEWELDIG

PRACHTIGE SLIPPERS EN MOOIE COLLECTIE

Super mooi, mooie kwaliteit!

Werd al blij toen ik de doos zag en nog blijer nadat ik de deksel open deed en de schoenen zag . WOW.

Super, snelle levering

Netjes verzorgd

Snel en top geleverd

Kwaliteit uitstekend

Kwaliteit is bij REHAB echt heel goed. Pasvorm is goed. Daarnaast service Net als altijd uitstekend

Heerlijke schoenen

altijd goed

Prima afhandeling

Netjes en verzorgd.

Snelle leveringstijd Mooie verpakking

Kwaliteitsschoenen snel en netjes bezorgt!

Top kwaliteit schoenen en een uitstekende levering. Mijn eerste paar Rehab, maar zeker niet de laatste.

Schoenen besteld, alleen te klein! Helaas .mijn eigen schuld ik heb een e-mail gestuurd en kreeg gelijk reactie wat ik het beste kan doen!

Fijne schoenen. Snelle levering!!

Hele fijne schoenen. Heb er meteen een wandeling mee gedaan. En ze werden super snel geleverd!!!

Geweldig!

Super snel geleverd en nog nooit zo’n fijne sneakers gehad, AANRADER!

Pracht bedrijf met super schoenen.

Makkelijk online te bestellen. Bij retour snel reactive en geld retour. Kwaliteit super goed.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'