Goeie service

Snelle levering en super sneakers!

De sneakers die ik besteld had waren de volgende dag om 13:00uur binnen. Snelle levering en ik ben mega blij met mijn sneakers!

Perfecte schoenen en zo snel thuisbezorgd.

Zaterdagavond geordert en dinsdag kon ik ze al aantrekken. De schoenen zitten heerlijk.

Geweldig.

Sneakers snel in huis. Goede service.

Prima levering, mooi product!

Helaas paste ik de schoen niet vanwege mijn bredere voet, maar de schoen voelde goed en zag er ook erg mooi uit. Helaas terug gestuurd en allemaal netjes en vlot afgehandeld. Goede top service!

Super goed!

Prachtig product en snelle levering !

top service en snelle levering

Retour en nieuwe bestelling snel geregeld!

Goede en snelle levering

Goede service!

Mijn eerste bestelling was een goede ervaring. Prettige app, goede service en afhandeling. Tevreden en zeker aan te raden.

Mijn schoenen werden supersnel bezorgd! Echt geweldig!

De sneakers zitten heerlijk alleen zit er een weeffout op de tong van één van schoenen. Er is een sticksel los waardoor er een gat in zit. Verder ben ik er superblij mee.

Comfortabel

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Schuhe und Gürtel sind sehr schön

leider ist der Gürtel ein dunkleres blau als die Schuhe, obwohl die gleiche Farbe auf der Verpackung steht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle levering. Hele fijne schoenen.

Superschoen

Snelle levering (Bas en Nicolette sneakers). Mooie soepele leren sneakers.

Super snelle levering

Mooie schoenen, keurige leveringen.

Mooie schoenen, en een snelle levering.

Zeer goed!

Een handige app om te bestellen maar ook het retourneren ivm te kleine maat is zeer eenvoudig! Door het bijgevoegde retourlabel. Dit soort kleine dingen zijn beslissend om in de toekomst weer te bestellen!

Tevreden

Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag al binnen. Snel, goed verpakt en leuke schoenen! Ik heb normaal 38 maar had ze in een 38 besteld. Met meegeleverde zooltjes perfect! Dankjewel

Helemaal top

Snelle duidelijke levering!

Herzlichen Dank für die prompte Lieferung.

Ich bin immer wieder beeindruckt von der gleichbleibend gute Qualität und Zuverlässigkeit. Ich habe seid einigen Jahren beste Erfahrugen mit Ihren Schuhen gemacht und bestelle nur noch bei Ihnen meine Schuhe. Man schlüpft rein und sie passen. Bitte halten Sie mich weiterhin auf dem Laufenden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en retour snel verwerkt.

Snelle levering en retour snel verwerkt.

snel besteld snel geleverd

Vreselijk krakende schoenen

Schoenen zien er top uit (Bas Smit black & white) maar ze kraken ongelooflijk als ik er op loop. Die gaan dus niet aan wanneer ik ergens binnen moet zijn....

snelle levering. Netjes verpakt. Alleen de maat was te klein, hopelijk krijg ik snel 1 maat groter geleverd.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'