Heel fijn

En ik maar zoeken naar die ticket ... met die lunchbon ...ik zoek nog steeds ....

Binnen 24 uur besteld en bezorgd

Alles verlopen zoals het hoort

super

Super goede service na het kwijt raken van pakketje door de post direct een nieuwe opgestuurd.

Super snelle services!

1 dag na bestellen in huis! Super fijn en super blij mee!

Razendsnelle levering

Supersnel geleverd

Super en snel geleverd

Netjes op tijd

Snelle service en klantvriendelijk

Onlangs een paar sneakers besteld, deze kreeg ik keurig in een mooie doos via de post bezorgd. Maat bleek te klein, dus ik moest ruilen/retourneren. Ik kon nergens het retour label vinden waar je gratis mee kan terug sturen, dus een mailtje gestuurd. Binnen 1 dag antwoord met een nieuwe retour label. Super vriendelijk en snel.

Heel erg goed

Twee keer moeten omruilen, maar perfect geregeld en super snel!

Fijn!

Ik had schoenen besteld. Prachtig zijn ze! Helaas zaten ze in de breedte te nauw. Ik heb ze helaas moeten terugsturen. Contact heb ik super klantvriendelijk ervaren. Ze denken mee en zijn duidelijk in hen informatie!!

De sneakers zitten heerlijk en levering verliep vlot.

Alleen maar positieve ervaringen

Snelle levering en super mooie schoenen

Super goed!

Ik had schoenen van Nicolette van Dam besteld. Hier zat een kleine beschadiging op, ik twijfelde of ik ze terug moest sturen, maar ik wist ook dat iedere keer als ik de schoenen aan zou doen dat ik me er dan aan zou ergeren. Werd super goed op gereageerd en ik kreeg na mijn retourzending meteen nieuwe toegestuurd. Echt, ik ben ZO blij! Top! Helemaal goed, ben zo blij met de schoenen!

Snelle service, bezorging. Overzichtelijke dn klantvriendelijke website

Zoals bovenstaande.. Ik wist welke sneakers ik wilde, dus binnen 3 minuten was de aankoop voldaan. Super makkelijk. Ik hou daarvan. Sommige sites zitten zo vol reclame enzo, dat mijn irritatie vrij snel stijgt. Jullie site is echt klantvriendelijk, maar ook om de één of andere manier vrolijk...

Super snelle levering

Het was de eerste keer dat ik wat besteld heb maar het zal zeker niet de laatste keer zijn! Keurig snel geleverd!

Ff wennen

Het zijn opzich denk ik fijne schoenen maar ik heb het idee dat ik met mijn tenen mijn schoenen vast moet houden / Klemmen..

Geen op of aanmerkingen.

Binnen 12 uur bezorgd

Super schoenen!!!

Eerst maat 38 besteld maar iets te klein en nu maat 39 Heerlijke schoen en geode service

1e paar schoenen zaten niet goed, en kon ze makkelijk omruilen. De nieuwe werden heel snel geleverd. Top service

Snelle en nette levering

Echt super tevreden over de levering van mijn schoenen. Zelfs in deze drukke periode was mijn bestelling de volgende dag al binnen

Mooie kwaliteit en goede service

Schoenen zijn mooi afgewerkt en worden geleverd in strakke doos. Klantenservice bijzonder vriendelijk.

Snelle levering, prachtige schoenen

Besteld, goed geïnformeerd, supermooie schoenen. BLIJ

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'