Die Schuhe sind richtig schick und sind sehr schnell versendet worden.

Die Schuhe sind in einer sehr guten Qualität und haben gute Passform.Der Versand ging sehr schnell, so dass die Schuhe schon am nächsten Tag da waren.Weiter so Rehab Footwear!!

Correct en duidelijk

Correct, duidelijk en snel.

Snelle en goede levering

Snelle en goed levering. En bij het passen van de schoenen zitten deze weer als gegoten.

Goede kwaliteit goed verpakt

Makkelijk bestellen en snel verstuurd. De vervoerder heeft ook goed werk geleverd, snel bezorgd.

Tolle Schuhe, ich bin begeistert!

Sehr gute Verarbeitung mit allerdings teilweise sehr rutschigen Sohlen!

Kwaliteit en snelle levering

Mooie kwalitatieve schoenen, goede communicatie en levering!

Mijn partner en ik zijn superblij met de sneakers

Mijn partner heeft vrij brede voeten, en is moeilijk om voor hem een paar mooie modieuze sneakers te vinden, na al 3 paar terug te hebben gestuurd( andere merk en winkel) dacht ik laat ik voor hem ook eens rehab sneakers kopen ik had zelf al een paar maar aangezien de sneakers die ik wilde ook nog eens in de aanbieding waren heb ik zowel voor mijn partner en mijzelf een paar gekocht Hij moest even wennen aan het voetbed omdat het wat hoger loopt, maar hij is er echt helemaal blij mee, en ik was al fan

Rehab is a mushave!

Elk jaar voor zijn verjaardag en kerst, krijgt mijn man een paar nieuwe Rehabs en zijn 'schoenenkast' is inmiddels groter dan de rest van ons gezin, maar hij geniet van de looks en de kwaliteit! Elk paar is het waard!

Retoursturen vind ik niet erg duidelijk via site.

Retoursturen via site vind ik niet erg gebruiksvriendelijk

snelle bezorging en het producht voldoet aan de verwachting

prachtige schoen en heel snel geleverd

ik draag al jaren Rehap ook nu weer een prachtige goed zittende schoen ik ben er heel blij mee.

Comfortabel lopen en kopen

Top Nederlandse Schoenmerk met idem dito webshop!

Ben super blij met mijn nieuwe sneakers van Rehab ! Echt een feestje voor je voeten ! Zitten heerlijk en zien er ook nog eens heel mooi uit. Echt een aanrader

Very happy in my shoes !

Good

Besteld, snel in huis

Snelle levering en fijne schoenen

De bestelling is snel geleverd en de pasvorm en kwaliteit van de schoenen is perfect!

Zeer mooi

Zeer snelle ruiling, door simpelweg invullen van retour formulier. Super

Snel verwerking van mijn order

Altijd mooie en goede schoenen!

Altijd mooie en goede schoenen voor mij: ik heb een smalle voet en een lage wreef.

Fijne lichte schoen om te te dragen.

Fijne schoen , niet zo zwaar aan de voet.

Goede en snelle levering Zeer tevreden over de schoenen.. precies zoals verwacht!

Mooi aanbod

We kochten eerst een paar bij schoenen Moernaut (heel dringend zwarte schoenen nodig voor begrafenis), maar zagen infeite een paar mooiere staan in de winkel. Deze waren echter niet meer voorradig in de juiste maat. Daarom bestelden we nog een paar via jullie website. Het eerste paar zorgt echter voor pijn : snijden onderaan de enkel. Wat kunnen we hiervoor laten doen bij de schoenmaker aub ?

Maatje 40 is lastig, toch wat kunnen vinden en besteld, volgende dag in huis. Ik was verast gewoon super snel en goed verpakt klasse. En belangrijkste schoenen zijn mooi en van goede kwaliteit.

Geleverd volgens afspraak en weer een mooi paar schoenen!

Inmiddels mijn 4e paar Rehab's, voor mij echt de ideale schoen qua design en pasvorm!

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'