Super mooie Schoenen

Mooie schoenen en snelle levering

Goed en snel bezorgd. Netjes ingepakt en de schoenen voldoen aan verwachting.

Super Auswahl

Sehr schöne Auswahl an aussergewöhnlichen Schuhen, schöne Farben und halten was sie versprechen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super goede service en snel.

Ik heb de sneaker gekocht waar een gedeelte ten goede komt voor de 3 kinderziekenhuizen in Nederland. Dat was voor mij al een reden om de sneaker te bestellen en ook omdat het mooi is natuurlijk cmbinatie met groen super mooi. Ga vooral door heb respect voor zaken zoals die van jullie die ook goede doelen steunen respect.

Super blij met mijn mooie Nicolette sneakers en de volgende dag al binnen.

Mooie,stoere en vrouwelijke sneaker

Mooie stoere en vrouwelijke sneakers!

Super snelle levering en top schoenen!

Super snelle levering en top schoenen!

Snelle levering, super mooie kwaliteit sneakers!

De supperhippe mooie sneakers van Nicolette besteld. De volgende dag al in huis. Netjes verpakt en leuke persoonlijke touch van Nicolette in de doos. Zo bijzonder dat er van elk verkocht paar een bedrag van 15,- naar de kinderziekenhuizen gaat! Prachtige samenwerking!

Mooie producten en snelle levering.

Al verschillende rehabs besteld, perfecte pasvorm en mooie materialen. Snelle en correcte levering. Wel aan de prijs!

Snelle bezorging

Zaterdagmiddag besteld, maandagochtend bezorgd! Super!

Snelle levering, top!

Hi, Supersnelle levering Top!!!!!!!

Goede sneakers

Mooie sneakers. Fijn voetbed.

Mijn Nicolette rehabs waren er super snel ondanks de enorm veel bestellingen.

Super service

Snel bestelt en snel bezorgt.

Snel geleverd ,en mooi product

Super mooie schoenen

Snelle levering, mooie schoenen.

Fijne schoenen

Hele fijne, mooie collectie schoenen.. de levering was ook top, volgende dag al in huis.

Alles perfect gegaan. Netjes op tijd geleverd, gelukkig met post.nl en niet met dpd, al eenparig keer mindere ervaring dus blijf bij post.nl!! goed verpakt en super schoenen!!

Prima levering en snel

Goede kwaliteit en snelle levering

Prachtige sneakers besteld en de volgende dag al in huis.

Goed geregeld

Goed geregeld en snelle levering. Top!

Voor het eerst bestel maar helemaal top

Top schoen en meteen de volgende werkdag thuis geleverd.

Prima snelle levering

Prima snelle levering

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'