Zeer vriendelijk en klantgericht.

Bestelde sneakers waren te klein en ik kreeg perfect uitgelegd op welke wijze deze te retourneren. Heb inmiddels de juiste maat besteld.

Supersnelle levering :)

Supersnelle levering :)

snel ,duidelijke site

goede duidelijke omschrijving op de site Fijn dat er erbij stond dat je 1 maat groter moest bestellen,helemaal waar!!ze passen perfect

Top schoenen, snelle levering!

Super snelle levering

Kwalitatief hoog waardige schoen !

Hoge kwaliteit bijzondere schoenen

Mooie, bijzondere schoenen van hoge kwaliteit en een prima klantenservice. Ik heb al veel verschillende paren aangeschaft en altijd tot tevredenheid.

Mooi product, goeie levering

In 1 woord geweldig

Prima service, fijn schoentje

Toffe actie van Nicolette en Bas. Goede promo voor gave schoenen. Gun factor en het goede doel geven doorslag.

De ervaring is top.

Snel netjes en goed.

Bijzonder goed

Prachtige sneakers. Producten al volgende dag thuis bezorgd. Bij retourneren na 3 dagen al geld op rekening teruggestort. Klasse zo snel alles geregeld.

Oké

Super levering

Bas Smit schoenen besteld; de volgende dag al keurig geleverd.

Topservice en kwaliteitsvolle schoenen

Snelle levering online Goed te onderhouden schoenen

Wat ben ik tevreden over jullie service

Snelle levering, vlotte doorlooptijd. Dank jullie

TOP geregeld!

Van aankoop tot aflevering niets op aan te merken!

Een mooie comfortabele schoen

De schoenen van Nicolette zitten heerlijk. Goed dat er ook gedacht is aan een uitneembare zool. En het ontwerp is tijdloos maar toch modern. Als ik dan een verbeterpunt zou moeten benoemen dan zou de schoen iets lichter qua gewicht mogen.

Geweldig! Een feest om de doos te openen! Een grote vrolijke bedoeling

Geweldig! Een feest om de doos te openen! Een grote vrolijke bedoeling. Heel veel succes

Supersnelle levering

Blij verrast was ik toen mijn bestelling (op vrijdagavond besteld) zaterdag al binnen kreeg. Super service en hele fijne kwaliteit weer.

Even uitlopen, in het begin blaren gehad. Nu Prima!!

Ze zijn stijlvol en fijn.

Super snel binnen!

Super snel in huis! En de schoenen zijn top.

Goede en snelle levering. Top!!!

Goede en snelle levering. Top!!!

Snelle opvolging en kwaliteit in proces, producten en beleving.

Een kwalitatieve beleving!

Supersnel (ook in deze corona-tijd!) keurig volgens track & trace geleverd in twee dagen! Heerlijke schoenen (ja ik ben Rehab-fan ondertussen!) Maat goed, service goed, schoen goed!

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'