mooie schoenen

snelle levering via PostNL

Zoals afgesproken

Bestelling mooi op tijd en in een degelijke verpakking ontvangen.

Snelle levering. Daar hou ik van.

Schoenen zijn prima.

snelle levering en goede stand van zaken weergegeven

Gave schoenen

Snelle leveringen

Bestellen gaat prima. Beschrijving retourzending onduidelijk

Geen duidelijke beschrijving over het Retourzenden van de artikel. Je krijgt tevens geen bevestiging nadat je retourzending aangemeld hebt. En het blijkt dat de retourlabel hetzelfde is als de retourbrief. Ben wel goed (binnen 24 uur) geholpen via de mail.

Die Qualität ist super

mein Partner hat schon öfters bei Ihnen bestellt, die Lieferung war immer schnell und die Schuhe haben immer gepaßt und die Qualität hat uns überzeugt. Besonders gefällt uns das nicht alltägliche Design. Leider haben mir meine Damen Sneaker die ich mir bestellt hatte doch nicht gefallen sie waren mir zu schwer und zu klobig. Ansonsten ist mein Partner sehr zufrieden mit seinen Schuhen. Er hat mittlerweile 3 Paar und alle sind gut.

Jammer

Nieuwe schoenen besteld maar eenmaal uitgepakt leken ze gedragen te zijn en het merkje was vlekkerig en uitgelopen net of de verf niet heeft gepakt

Net als het merk en de kwaliteit handmade schoenen is de levering ook top en super snel!

Rehab heeft leuke schoenen en een goede service! Helaas zijn de schoenen mij iets te klein!

Rehab heeft leuke schoenen en een goede service! Helaas zijn de schoenen mij iets te klein waardoor ze niet lekker zitten. De klantenservice reageert duidelijk en snel.

Mooie producten en uitstekende service.

Mijn derde paar schoenen gekocht. Topproducten en zeer betrouwbaar bedrijf.

Geweldige schoenen en binnen 24 thuis

Rehab heeft fantatisch mooie schoenen voor zowel heren als dames. Stoere en afwijkende prints. Ze zitten als gegoten. Nu net mijn tweede paar Rehabs gekocht. Dat zal zeker niet het laatste paar zijn.

Mooie schoenen, snelle levering.

Normaal gezien zou ik niet zo snel schoenen via internet bestellen maar ik heb al meer schoenen van Rehab dus ik weet hoe ze zitten. Origineel en een uitstekende kwaliteit waar je niet de hoofdprijs voor betaald. Razendsnel geleverd ook. Top!

Geweldige schoenen

Super snel geleverd en de schoenen lopen heerlijk

Mooie schoenen.

Levertijd paar dagen langer dan aangegeven...

Mooie schoenen, snelle levering

Helemaal super

Goede kwaliteit en zien er mooi uit

Een feest aan je voeten.

Rehab was een ware ontdekking. Mooi design, gemakkelijk zittende modellen. En steeds heel mooi afgewerkt.

Mooie en prima schoenen.

mooie en prima schoenen

Prima service en kwaliteit

Vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met Rehab. Bevalt goed. Moderne schoen tegen goede prijs

Super service

Schoenen zitten heerlijk, voetbed is top, helaas heb blaren op mijn hielen. De service was top, makkelijk te bestellen, duidelijke verwachtingen en meer dan waargemaakt.

Snelle levering en zeer mooie kwaliteit schoenen!

prima!

Tolle Schuhe mit sehr guter Verarbeitung

Bestellt und geliefert. Alles tadellos.

Top shop

Al vaker bij Rehab besteld telkes zeer tevreden !

Prachtige schoenen van goede kwaliteit

Ik bestel al jaren schoenen bij Rehab. Prachtige kwaliteit, veelzijdig, comfortabel, snelle levering en ook bij vragen is de service die verleend wordt meer dan goed. Kortom heel tevreden.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'