Geleverd volgens afspraak en weer een mooi paar schoenen!

Inmiddels mijn 4e paar Rehab's, voor mij echt de ideale schoen qua design en pasvorm!

Prima, snelle levering. Mooi priduct.

Prima. Extra zou zijn om het retourpakket thuis op te halen.

Positief

Mooie collectie schoenen ! Overzichtelijk website! Snelle levering! De diverse schoenen die ik heb blijven mooi en zijn niet kapot te krijgen.

Alles is en was goed gegaan en geregeld

Top service en mooie schoenen

Mooie korting.

Zeer positief.

Snelle levering en goede pasvorm.

De schoenen zijn fantastisch

De schoenen van Beau gekocht (light Grey). Ze lopen fantastisch, net sneakers! Bestellen ging makkelijk en snel. Enige jammere was dat de bijpassende riem niet op voorraad was.

alles super…vielen dank

super service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, gunstige prijs en goede pasvorm

Snelle levering, gunstige prijs en goede pasvorm. Bijna net zo goed als Floris van Bommel.

Duidelijk

Duidelijke site, geen verbeter punten

Mooie schoenen maar zitten oncomfortabel en kraken

Ooit eerste Rehabs gekocht deze zaten zeer fijn. Deze nieuwe zijn qua hak niet goed ontworpen waardoor ze pijn blijven doen. Iedereen kan mij van verre horen aankomen vanwege het kraken. Verder zeer mooi ontwerp.

De bezorging was prima maar de schoenen zitten aan de hiel niet goed wat gelijk een blaar opleverde

Ik heb de schoenen gelijk aangedaan en even een rondje gelopen met de hond. Halverwege deden ze al enorm pijn aan de hiel en bleek ik al een blaar te hebben aan de linker voet. Ik zie er nu tegen op om ze nog aan te doen. Erg jammer voor dergelijke dure schoenen. Weet nu niet wat ik kan doen.

Super kwaliteit, snel geleverd!

Pakket nooit opgestuurd en daarna niet meer beschikbaar

Mijn pakket is door een fout nooit opgestuurd en was daarna niet meer beschikbaar. De fout werd hiervoor mij mijn kloppende adres gelegd.. daarna was het artikel niet meer beschikbaar

Mooie schoenen

Mooie en kwalitatieve schoenen uitgekozen en op tijd geleverd. Top webshop.

Super snelle en correcte afhandeling

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis! Bij het bestellen van twee maten, heb ik bij het retourneren van 1 paar het bedrag netjes retour ontvangen.

prima snelle levering en mooie schoenen

Super de dag na het bestelling hadden we de schoenen al in huis en het zijn super gave schoenen

Prachtige, stijlvolle schoenen, correct geprijsd en snel geleverd.

Rehab wordt steeds meer mijn favoriete schoenenmerk zowel wat de sneakers als de klassieke herenschoenen betreft omdat ze kwalitatief zeer degelijk zijn en tegelijkertijd modieus.

Te duuur gekocht

Jammer dat ik de schoenen 2 dagen later met loting zag 50 -60 euro dus zal in het vervolg toch elders gaan kijken

Prima service en constante kwaliteit

Toch leuk dat een "gemiste kans" in de herhaling omzwaait naar een tevreden klant: m'n bruine Kurds met slangenprint zitten als gegoten.

Mooie schoenen, goede kwaliteit, betaalbare prijs

Mooie schoenen, goede kwaliteit en betaalbare prijs ( in vergelijk met paar andere kwaliteitsmerken)

Slecht het leer scheurt nu al

Slechte schoen voor zoveel geld bij de oogjes van de veter begint hij al te scheuren ik zou wel een paar andere willen.

Snelle en correcte levering

Dijckerhoek 88

2692 GZ ’s-Gravenzande

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'