Sehr gute Produkte und super Service!

Ich trage seit mehreren Jahren hauptsächlich Schuhe von Rehab. Sie gefallen mir vom Design her sehr gut. Ich werde oft auf außergewöhnliche Gestaltungselemente angesprochen Manchmal gibt es kleine Probleme beim " Einlaufen " der Schuhe welche dann aber schnell verschwinden. Insgesamt bin ich sehr zufrieden und freue mich immer auf die neuen Modelle!

Super snel

Zeer correct en netjes en snel geleverd Super!!

Mooie schoenen met een prima service!

Bestelling binnen 24 uur afgewikkeld!

Betrouwbaar, snelle levering, mooie en goede kwaliteit schoenen

Al meerdere malen schoenen bij Rehab besteld. Ook deze keer schoenen met een goede pasvorm, goede kwaliteit en snelle bezorging.

Altijd ruim aan de verwachting voldaan

Jarenlang koop ik al schoenen van dit merk. Nooit teleurgesteld in uitvoering en pasvorm. Het programma biedt volop keuze waardoor je nooit eenzelfde soort schoen hoeft te kiezen. Prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed.

Material ist in Ordnung.

Keine Beanstandungen

Super schoenen, super service!

Mooie website, goede service en bovenal geweldige schoenen!

Conform verwachting van ordering tot ontvangst

Goed en afdoende geregeld

Super snelle levering ! Goed verzorgd verpakt en top product

Snelle levering na bestelling

Snel kunnen genieten van nieuwe schoenen. Eerdere ervaring was helaas minder op dat gebeid

Goed geregeld

Bestelling was binnen 18 uur na bestellen geleverd

Gewoon super goed

Hele fijne schoenen, snelle vering en uitstekende kwaliteit

Fijne schoenen snel geleverd

Zesde paar nu heerlijke pasvorm voor mij top schoenen

Snelle levering.

Schoenen van Rehab passen precies bij mijn voetmaten en hebben de uitstraling die ik zoek.

goede service

ben zeer te vrede met mijn rehab's. ik heb alleen nooit mijn €5 code gekregen. Gr. Richard

Goede service dank u.

Twas in orde :-)

Snelle levering duidelijke communicatie

Zeer positief

duidelijke site en snelle levering

Heb gekregen wat ik verwacht had

Rehab schoenen zitten als gegoten.

Levering is snel, binnen twee dagen had ik mijn schoenen. Het merk Rehab schoenen draag ik nu al 10 jaar. Fijne schoen met een perfecte pasvorm. Voor mij geen ander merk behalve Rehab.

Makkelijk en snel

Makkelijke snelle website en verzending was deze keer ook super. In de avond besteld, volgende ochtend in huis. Heerlijk makkelijk schoentje weer voor net prijsje!

Supersnelle levering

Top service. Mooie schoen

Top service mooi schoen.

is snel geleverd zoals beloofd

Gewoon goed!

Prachtig schoenen merk met kwalitatief goede schoenen. Hou er alleen rekening mee dat de klassieke herenschoenen kleiner vallen. Neem dus een maatje groter. Ik heb bij schoenen van van Bommel/van Lier altijd maat 44, maar bij Rehab maat 45.

Top merk!

Vrijdagavond om 23.30 uur bestelde ik mijn schoenen Fred Flower Bleu en zaterdag ochtend om 08.00 uur werden ze geleverd! Topkwaliteit schoenen, zoals altijd! Inmiddels mijn 6e paar.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'