Fraaie schoenen, toffe look, zitten goed!

Snel en eenvoudig

Online schoenen besteld omdat ik al vaker in de winkel Rehab gekocht heb. Bestellen ging makkelijk en de levering binnen 2 dagen. Ik had achteraf misschien meteen een groter paar bij moeten bestellen. Gezien ze toch wat klein waren. Maar met de bijgeleverde retourlabel kan het meteen weer retour. Nu duurt de levering uiteraard ietsje langer maar daar zit ik niet over in

Als beginnende klant redelijk

Had een paar schoenen besteld, maat 44 en die waren te klein. Terug gestuurd en om maat 45 verzocht. Die waren op. Toen ik bestelde waren ze er nog wel. Jammer. Geld wel netjes terug gekregen. Heb ze toen op een andere site gekocht. Wel voor meer geld, maar ja, ik wilde ze wel hebben. Onderaan onderzoek staat: ik ga akkoord. Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf. Met die laatste regel ben ik het niet eens, want ik heb wel besteld, maar niets gekregen, was mijn eerste bestelling, dus nog geen klant.

Top service!

Ik in de avond laat besteld en meteen de schoenen binnen, ze waren helaas een een maatje te klein. Dit had ik online doorgegeven en de schoenen teruggestuurd, binnen een paar dagen had ik de juiste maat vervolgens zonder verder contact

Super snelle levering!

Erg blij met deze super gave sneakers!! Ze zitten zo lekker! En het materiaal is ook heel fijn!

Zit vanaf de eerste pasbeurt als gegoten

Fijne, modieuze en goedpassende schoenen

Perfect zittende schoenen met een eigenwijze, eigentijdse en in het oog springende motieven.

Bijzonder mooie schoenen

Draag al jarenlang Rehab schoenen, maar woon nu in München en heb ze online besteld. Bedankt voor de snelle levering.

Levering binnen een dag!

Snelle levering van kwalitatief goede schoenen

Ondanks de drukke tijd zijn de schoenen de volgende dag geleverd. Direct aangetrokken en ze zitten gegoten. En uiteraard van de bekende Rehab kwaliteit met een fraai design.

Top schoenen

Inmiddels me 6e paar Rehab schoenen. Erg leuk merk met mooie schoenen. Ben fan!

Prima webshop en zeer snelle levering

Snelle levering en correcte maatvoering.

Altijd tevreden

Mijn zoveelste paar aan mijn Rehab collectie toegevoegd. 'S avonds besteld en de volgende dag al afgeleverd. Altijd tevreden. Ik wacht nog wel op de 'vaste klanten korting' optie ;-)

positief goed gevoel

Schoenen zijn modieus en van uitstekende kwaliteit en zijn uniek in hun ontwerp en lopen goed. Al meerdere schoenen gekocht tot volle tevredenheid. De prijs is af en toe even slikken maar uiteindelijk toch wel waard gezien de reacties die je krijgt.

Prima kwaliteit snelle verzending

De schoenen zijn in werkelijkheid precies zoals op het plaatje. De levering was snel en de schoenen waren keurig verpakt. Je kon de bezorging prima volgen met track en trace. Ik ben erg tevreden over Rehab

Snelle en goede levering. Prima kwaliteit.

Fantastisch zittende schoenen met een uniek uiterlijk

Rehab schoenen zijn al 5 jaar mijn favoriete schoenen. Heb nu al 5 paar gehad; blijven telkens super mooi en goed. Dit paar is ook weer uniek: een gelimiteerde oplage van 50 stuks!

Supersnel

Mooie schoenen, megasnel geleverd.

Goed, zoals ik verwachtte.

Goed.

Voldoet volledig aan wat het beloofd

Mooie en prettig zittende schoenen.

Fantastische schoenen

uniek design en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service

Draag al vaker schoenen van Rehab. Zeer goede kwaliteit. Laatst online besteld. Werd tot 2 keer toe niet juist bezorgd door Postnl en retour gezonden. Rehab kon hier niets doen. Fout lag bij postnl. Rehab was erg goed bereikbaar (zelfs in deze corona tijd) en heeft gezorgd dat ik alsnog snel m'n schoenen kreeg. Perfect dus.

Prima schoenen

Snelle levering en schoenen zitten erg fijn! Alleen het verwerken van de retourzending duurt wat lang (kan ook te maken hebben met de huidige situatie).

Vrijdag ‘s avonds laat besteld, zaterdagmiddag al in huis.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'