Prima schoenen

Heerlijk zittende schoenen mooi afgewerkt en leuke ontwerpen

Mooie schoenen van kwaliteit snel in huis.

Draag dit merk al jaren naar volle tevredenheid.

Snelle service, mooie collectie schoenen van prima kwaliteit

Perfect geregeld 👍

Kan niet anders zeggen dat alle beloftes zijn waargemaakt. 1- Mooie schoen 2- Perfecte levering 3- Goede online beschrijving.

Uitstekende dienstverlening

Zondag besteld -> maandagochtend geleverd.

Erste mal bestellt alles gut

Durch meinen Sohn von Ihnen erfahren

• WĂĽrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende kwaliteit en pasvorm, zeer snelle levering!

Lening van bestellingen is echt supersnel. Wat betreft de schoenen, natuurlijk persoonlijk, is Rehab echt mijn merk. Voor mij uitstekende pasvorm, kwalitatief op een hoog niveau en de modellen vind ik uitdagend.

Goede, mooie schoenen. Kwaliteit is goed, maar had ik hoger ingeschat. Profiel op het leer mag meer uitgesproken.

Mooi merk alles vlekkeloos verlopen. Absolute aanrader

Ik ben op zoek gegaan naar een nieuw merk na een zeer vervelende Floris van Bommel aanvaring. Ik kreeg beschadigde schoenen aan, stuurde deze terug en kreeg toen een mail of ik misschien de schoenen er niet in had gestopt. ???? Na veel mail en telefoon verkeer tot 3 x keer toe sorry ik heb mijn best gedaan mijnheer van Boxtel de directie heeft wederom besloten dat wij niets voor u kunnen doen. Dus en geen nieuwe schoenen en 185,- verdampt ondanks getuigen van het DHL aflever punt dat het een volle doos was. Door deze absolute niet klantvriendelijke actie van Floris van Bommel, het merk wat ik alleen maar droeg ben ik dus op zoek gegaan naar een goede vervanger en dan vind ik dat Rehab absoluut hier onder valt.

Excellent service and product

I had a problem and Rehab worked it out. I will buy more shoes from them. I am a sales person for them. People always complement the shoes.

Naar verwachting geleverd

Snelle en goede service

Mooie schoenen en snel bezorgd. Wel zou t fijn zijn als er wat informatie wordt meegestuurd over onderhoud schoenen.

Top schoenen

Niet de goedkoopste schoen Rehab maar wel zeer goede kwaliteit

Snelle en goede service

Tevreden met de snelheid en service

Prachtige schoenen, snelle service!

Heel blij met de prachtige schoenen. Keurige service en de gewenste schoenen waren ook nog in de sale, helemaal top.

Onwijs goed

Onwijs goede service, snelle levering en top kwaliteit schoenen!!!

prima schoen

Vorig jaar dit merk voor het eerst gedragen is mij goed bevallen dus een nieuwe schoen voor de zomer

Perfecte levering, schoenen zoals gewend perfect.

Perfecte levering, schoenen zoals gewend perfect.

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit snelle levering

Mooie schoenen prima kwaliteit prima prijs

Bij vragen/klachten snelle oplossingen

Levering verliep zoals beloofd. Schoenen zijn super.

Een goede en snelle levering van een top kwaliteit product.

Top schoenen en top service

Fijne schoenen, snel en netjes afgeleverd

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'