Snel, goede en duidelijke informatie

makkelijk een bestelling doen vanaf een goede website

perfecte levering en service

Mooi op tijd, kleur en maat schoenen kloppen, goede doosverpakking

Dankzij de DPD een beroerde ervaring

Schoenen besteld en betaald en snel geleverd, althans dat was de bedoeling. DPD gaf aan dat het geleverd was maar ik had niks ontvangen. Chauffeur gaf drie dagen later aan dat hij dacht het in de kliko te hebben gedaan ofzo en hij zelf getekend had 🙈 service van Rehab hierin was echter top en keurig netjes alleen hadden ze de bestelde schoenen helaas niet meer op voorraad, kortom een hoop gedoe verder en geen schoenen 😔 DPD bedankt.

snel geleverd

Product prima, bezorging DPD klantonvriendelijk

Bij DPD tijdens proces telf geregeld dat bij afhaalpunt bezorgd moest worden (waarom kan dat niet bij de bestelling?). Toch thuis aangeboden, maar ik was niet huis en vervolgens bij buren afgeleverd met onduidelijk ingevuld briefje in brievenbus.

Draad alleen maar Rehab

Sinds 10 ervaring met Rehab en heb nooit klachten, de app gedownload en deze is zéér overzichtelijk en netjes.

Goed geregeld

Snel geleverd en weer erg mooie schoenen. Ik loop altijd op Rehab

website bezocht schoenen besteld 3 dagen later geleverd

Gewoon een afhandeling zoals het betaamt.

Klasse

Prachtige schoenen van zeer goed kwaliteit

Super design, heerlijk draagcomfort

Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriete schoenen merk heb gevonden. Ook online verliep het allemaal prima.

Uitstekend geholpen

Goede ervaring en zeer goeie schoenen en een goede collectie

Top product met super snelle service

Super producten met perfecte service

Fijne schoenen 👍

Levering niet als afgesproken

De levering van jullie ging goed tot dat hij overgegeven werd aan dpd. De bezorging zou netjes aan huis zijn maar waarschijnlijk hebben ze geen tijd of zin gehad maar kreeg smiddags bericht dat ik niet thuis was dus naar pick up point gebracht terwijl we netjes thuis waren. Maar op jullie niets aan te merken.

Inmiddels heb ik mijn 11e paar schoenen van Rehab aangeschaft. Sta iedere keer weer versteld van de verschillende uitvoering. De " wil ik hebben factor" is bij mij hoog. Ik heb zowel de klassieke als de sneakers aangeschaft. Ik krijg altijd veel reacties en sta inmiddels bekend als de persoon met de mooie schoenen. Dus ik ben dik tevreden, het zou misschien een keer tijd worden om iets extra's voor mij te doen als ambassadeur van Rehab. Ga zo door.

Snelle levering, mooie schoenen

Eigenlijk geen enkele klacht, vlotte levering. Prima informatie rondom de levering ook

Perfekt - schnell, professionell & kundenorientiert

Perfekt - schnell, professionell & kundenorientiert

Altijd goed.

Ik kies bewust voor Rehab vanwege de voor mij ideale pasvorm, design, prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Ga zo door!!

Geweldig van begin tot het eind

Rehab is echt mijn merk schoenen, heb al vele paren en kom elke keer weer terug. Zeer goede bestelsite, snelle levering en de persoonlijke touch spreken mij aan.

Los van de snelle levering vind ik de Rehab schoen erg mooi.

Schoenen dragen zeer comfortabel.

Mooie creative schoenen.

Deze schoenen geven je inspiratie, alleen al de positieve reacties die je krijgt van je medemens zorgen voor een lach op je gezicht

Super schoenen

Rehab zitten gegoten aan je voeten. Nu de zool verbeterd is verwacht ik hier minder problemen mee. Service en verzending zijn TOP

Ben een week verder, geen bestelling

Heb na een week nog steeds m'n bestelling niet. Hoor ook niks, t&t zegt dat m'n bestelling in Veenendaal is. Als je zulke kwaliteit schoenen verkoopt, mag je verwachten dat je ook met een betrouwbare logistieke partner samenwerkt die service hoog in het vaandel hebt. Ronduit slechte ervaring. Haal ze de volgende keer wel in de winkel.

Kwaliteitschoenen, eigen app & snel geleverd

Al jaren loop ik graag op schoenen van Rehab. Ik heb denk ik meer dan 10 paar Rehab schoenen en zij kenmerken zich door de goede kwaliteit, gedurende de jaren zijn zij een zool gaan gebruiken die enorm slijtvast is. Daarnaast bezuinigen zij ook niet op de overige materialen. Qua uitstraling vind ik de schoenen uniek, met bijzondere details, zowel zichtbaar voor de buitenwereld, maar ook alleen zichtbaar voor de gebruiker (print op de inlegzool). Kortom prijs kwaliteit verhouding is top!

Al meerdere schoenen aangeschaft. Goede en snelle levering en goede communicatie. Ook met klachten gaan ze zeer professioneel en adequaat om.

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'