Fantastisch goede schoenen.

Mijn 3e paar. Ze zitten perfect en zijn ook nog mooi ook. Top kwaliteit.

Prachtige schoenen

Ik heb weer een paar prachtige schoenen bemachtigd. Gezien de ervaring van eerdere aankopen ga ik daar weer lang plezier van hebben.

Top service!

Goede service, ik heb een retour aangemeld voor hetzelfde model maar in een andere kleur en kleinere maat. Verliep goed met een snelle aflevering.

Mooie, comfortabele schoenen.met een vleugje design

Sinds een paar jaar fan van het merk Rehab. De schoenen die ik bestel in mijn maat zitten altijd als gegoten. Ook de levensduur is lang. Zo lang dat ik inmiddels aardig in de richting kom van Imelda Marcos qua verzameling :)

Parfait

Les chaussures sont encore plus belles que la présentation sur le site internet.

Everything all right

I received what i have ordered in a beautifull box

uitgebreide, maar ook overzichtelijke site

In schoenenwinkels al langer naar een nieuw paar Rehabschoenen gezocht. Op de website heb je veel meer keuze en heb nu de opvolger van mijn eerste paar Rehabs gekocht die ik al 8 jaar heb!

Snelle service en goede klantenservice.

Perfect geregeld van A-Z

Alles perfect geregeld van de bestelling tot aan de bezorging!

Makkelijk te bestellen met de overzichtelijke app

Snelle service. Gemakkelijke bestelling via de app.

Topkwaliteit

Schoenen zitten onmiddellijk als gegoten. Kortom, heel tevreden.

Super kwaliteit

Snelle afhandeling en goede service. Kwaliteit schoenen is geweldig (buiten de mooie uitstraling)

Na telefonisch contact prima opvolging en snelle terugbetaling

Reibungsloser, perfekter Ablauf

Die Schuhe sind von wunderbarer Qualität. Lieferung innerhalb 24 Stunden nach Deutschland. 5 Sterne unbedingt!!

Goede webshop, mooie schoenen, goede kwaliteit.

Goede webshop, mooie schoenen, goede kwaliteit.

Excellent shop!!!

Very stylish shoes. No problem with the order.

Mooie schoenen voor een goede prijs.

Had bij mijn voorlaatste bestelling, een mailtje gestuurd of er wellicht een Beanie over was, omdat je laatst bij Batavia stad een Beanie cadeau kreeg bij aankoop van een paar schoenen, niets op teruggehoord beetje jammer, nu nog een paar schoenen van Rehab besteld, dat dan weer wel.

Fijne schoenen, keurig geleverd

Ik had dit model schoenen al eerder gekocht in een andere kleur. Ze bevallen erg goed!

Snelle levering en super kwaliteit

Waar voor je geld

Zeer mooie/moderne kwaliteit schoenen

Koop wel altijd in de opruimperiode, dan zijn ze voor ons heel betaalbaar!!! Ze passen mij geweldig lopen goed en zien er heel gaaf uit!!

Top schoenen en Top service.

Altijd correct geleverd, omruilen/retouren nooit een probleem. Dikke 10 in alles !

Helemaal tevreden, binnen 2 dagen geleverd.

...

Fijne website en makkelijk om te bestellen

Snel en makkelijk bestellen

Kan het product nog niet bekijken want ik geef het dinsdag pas weg als cadeautje

Verspycklaan 72a

2671CS Naaldwijk

+31(0)854868353

Over Hathaway Brands

Rehab Footwear is een eigenzinnig schoenenmerk uit Nederland. Onze collectie bestaat uit leren sneakers voor heren en dames en klassieke herenschoenen met een 'Cheeky little twist.'