Erg tevreden

Door een vriend getipt om dit model webcam te bestellen. Deze winkel had het op voorraad en voor een scherpe prijs! Het bestelproces verliep heel eenvoudig. En de levering was ook nog eens de volgende dag. Dit in tegenstelling tot veel bedrijven die vaak het product 1á2 dagen later afsturen. Product was degelijk verpakt en de webcam zat ook nog eens in een mooi hoesje. Ben zeer tevreden dus. Over de verzending: Product zat in een dergelijke doos met voldoende vulmiddel verpakt.

Snel en correct en ook goedkoop

Headset snel geleverd en stukken goedkoper dan elders. Keurig verpakt. Geen ervaring met service.

Goede prijzen en snelle verzending via UPS

Al twee keer wat besteld en beide keren netjes de volgende werkdag via UPS in huis gehad. Prijzen zijn goed en website is netjes en overzichtelijk

Goede prijs, snel geleverd

Bij MyMediacenter.nl een harde schijf besteld die er voor een mooie prijs te koop was. De schijf werd netjes als beloofd de volgende dag geleverd, deugdelijk verpakt.

Mooi product

Makkelijk aan te sluiten te gebruiken. Ziet er degelijk uit.

Goede snelle verzending

Goede prijzen, snelle verzending.

Prima in orde

Goedkoop maar wel snelle levering zonder enige problemen. Wat mij betreft dus prima geregeld.

Goede en snelle service

Voor het eerst dat ik iets bij een "retailer" heb gekocht. Gelukkig staan alle prijzen er gewoon groot met BTW inbegrepen wat het voor de consument makkelijk maakt. Wetende dat mijn OEM M.2 ssd geen verpakking had, is hij zeer goed verpakt door My Media Center en kwam aan in een grotere doos. Het had zeker in een envelop gekund maar ik denk dat er dan geen track & trace toegepast kon worden. De verzending was direct de volgende dag maar helaas bezorgt UPS niet op zaterdag dus ontving het maandag op het begin van het "tijdwindow".

Scherpe prijs, snelle levering, goed verpakt!

Mijn bestelling heb ik geplaatst naar aanleiding van de scherpe prijs, de levering was snel, en het product was goed verpakt met extra luchtzakken en dergelijke.

Goeie site voor datahoarders

Laagste prijs voor mijn aankoop. Goede communicatie en snel bezorgd.

teleurstelling

van de levertijd klopte niets en ik hgad de nieuw rouyter echt binnen 2 dagen nodig. wacht nog steeds :-(

Snelle en correct afhandeling van de order

Prima ervaring, verder geen bijzonderheden

Prima webshop

Mijn eerste ervaring met de webshop 'my media center' was perfect. Ze doen wat ze zeggen qua prijs en bezorging. Mijn bestelde product (WD red plus) werd uit uit voorraad uit Duitsland verstuurd en toch de volgende dag binnen. Ik zou hier zo weer bestellen. Top!

Snelle levering, goede spullen.

Gisteren besteld vandaag in huis, top.

Alles netjes ontvangen. Goed geregeld.

Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Top.

Snel en deskundige advies, snelle levering

Vragen vooraf worden goed beantwoord. Leveringen worden snel geleverd, enige uitzondering hierop zijn apparaten welke vaak voor 16.00u besteld en betaald moeten zijn, wanneer je iets de volgende dag geleverd zou willen hebben.

My Media Center doet wat ze beloven!

Snelle verzending en goed verpakt.Topper!

goede producten die snel geleverd worden en als er om advies gevraagd wordt dan wordt er een advies gegeven dat niet alleen gegeven wordt om meer te kunnen verkopen

Heel erg goed

Ik kon de juiste artikelen snel vinden en deze heb ik ook snel en goed ontvangen.

Prima. Op tijd geleverd voor een uitstekende prijs,

De videokaart die ik gekocht heb had een uitstekende prijs, werd snel geleverd en wekte probleemloos. Ging om een Gigabyte Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8G (rev. 3.0) NVIDIA 8 GB GDDR6. DIK...

Perfect verpakt, snelle verzending!

Binnen 1 dag was het product binnen. Erg tevreden!

Snelle levering van de Ubiquiti Unify 6 LR

Snelle levering van de Ubiquiti Unify 6 LR

Snel maar verzending een beetje onduidelijk

+ De bestelde onderdelen (harde schijven) waren te koop vaar een competitieve prijs (niet de aller goedkoopste, maar net daarna). + Goed verpakt verzonden + Levering was aardig snel (zaterdag besteld, dinsdag in huis, dus beloofde 2 werkdagen) - Geen track and trace. Ik wist niet wanneer het pakket was verzonden of wanneer ze op de stoep zouden staan.

Snelle levering goede producten

De Toshiba 14T NAS hdds draaien nu in mijn raid cluster. De producten waren goed verpakt en de posbode heeft ze netjes geleverd.

zeer goede ervaring

Na de bestelling te hebben geplaatst werd keurig aangegeven wanneer ik de bestelling kon verwachten. Dat was precies zoals aangegeven. Het pakketje was zorgvuldig en fatsoenlijk ingepakt. Ik ben dik tevreden !

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!