Niets op aan te merken

Eenvoudig bestellen online. Bestelling overzichtelijk op te volgen. Vlotte levering.

Snel bezorgd, alles in orde

My Media Center heeft goed prijzen. Ik kreeg mijn pakketje binnen een dag bezorgd. Product (Jabra) werkt goed.

Prima shop, scherpe prijzen en prima assortiment

Prima shop, scherpe prijzen en prima assortiment wat betreft Synology & Ubiquiti. Soepele bestel en betaal procedure.

Snelle levering van een goed product

Door overstap naar glasvezel waardoor media box verviel die ook als switch/.hub gebruikt werd, waren er te weinig ethernet aansluitingen. De TV hing daardoor wel aan de enige bedraade ethernet aansluiting, maar de apple TV en Chromecast niet. Hiervoor een 5 poorts Ubiquiti aangeschaft. Kabeles erin en alles werkt.

Goed verpakt snel geleverd

2 Ubiquiti Switches gekocht netjes volgende dag geleverd als 2 pakketten. Ik ga er vanuit dat er 1 bij de leverancier vandaan kwam aangezien er ook op de site voor 5 uur bestellen stond in plaats van half 6 zoals bij de anderen. Ze zijn wel allebei tegelijk geleverd.

Goede service, prijzen en snelle levering

Ik weet hoe moeilijk het vaak is om goede beoordelingen te krijgen als webshop, vaak als mensen problemen hebben dan schrijven ze een slechte beoordeling en als verder alles goed is dan hoor je er vaak niks van terug. Maar ik ben oprecht tevreden met dit bedrijf, heb hier al meerdere malen besteld voor uitstekende prijs en werd snel en netjes afgeleverd.

Aankoop uitstekend, niet altijd de goedkoopste maar ontvang wel 'spammail' achteraf

De aankoop op zichzelf ging goed, vlot en was ook een prettige ervaring. De uitzondering is het zoeken op de website is dramatisch slecht! Als je niet precies weet wat je zoekt nodig hebt is het onmogelijk een combinatie van producten te vinden. Als dit verbeterd wordt dan verdient het een extra ster. De andere niet gegeven ster is voor de afhandeling na de levering. Hoewel ik het waardeer dat ik een coupon voor shopcredit bij de volgende aankoop krijg, had ik in eerste instantie aangegeven geen mail te willen ontvangen. Maar irritant is wel als ik dan een beoordeling invul en vervolgens geen coupon ontvang, maar nog wel weer een mailtje voor een beoordeling.

Prima assortiment, zeer snelle levering

Gevonden wat ik wilde hebben. Vlak voor de kerst besteld en het was nog voor de kerst binnen.

Snel bezorgd en goede informatievoorziening

Precies zoals beschreven op de website, voorraadinformatie klopt en je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces. Keurig.

De goedkoopste!

Duidelijke de goedkoopste, snelle levering en ruim assortiment. Ik kom ik hier zeker vaker!

Ondanks de drukke feestdagen was het de volgende dag in huis

Uitstekend zoals het hoort

Veel keuze, scherpe prijzen en snel en netjes verzonden met track n trace.

Snelle levering, netjes verpakt

De levering was snel en netjes. Product had een zeer goede prijs en duidelijke communicatie.

Ubiquiti producten besteld, snel geleverd.

Bestelling eenvoudig te plaatsen, goed verpakt en volgende dag geleverd.

Top service en levering

Wat een ervaring, ik had nog niet eerder bij jullie besteld. Bestelling was super eenvoudig en op dezelfde dag verstuurd. Netjes geleverd (verpakt) de volgende dag ontvangen, wat een fijne ervaring en zo snel. Top service!

Goed advies, heldere website, goede mail-communicatie, snel geleverd

Telefonische bereikbaarheid prima. Goed en vriendelijk advies Ze hebben hele goede kennis van zaken. Prijstechnisch heel erg goed. In een woord: een aanrader!

Bestelling snel en makkelijk geregeld.

Product was op voorraad en dus snel geleverd. Artikel was ook netjes verpakt.

Dure geheugenlatten (kit van 128GB) hier gekocht, ging prima!

Snelle bezorging

Ondanks kerst binnen 2 dagen geleverd.

Al jaren goed en goedkoop

Snelle service, goede prijs

makkelijk en snel.

Het bestellen is makkelijk. De levering was snel. Meer kan ik niet verwachten.

Heel goede shop

Erg snelle levering van mijn NAS, geweldige service via chat. Goede prijs kwaliteit verhouding

Supersnelle levering !!

En dat in deze tijd!

Persoonlijke service en scherpe pricing

Bij een technische probleem ben ik snel telefonisch geholpen, geen lange keuzemenu's en robots, bellen en een medewerker spreken. Fijne webshop. Meerdere bestellingen gedaan, zullen meerdere volgen.

Just perfect!

Vlotte afhandeling, snelle levering, scherpe prijs. Meer moet dat niet zijn!

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!