Goede service en snelle levering

Door middel van een duidelijke website heb ik mijn nieuwe Ubiquiti AmpliFi HD gekocht. Router was zo geïnstalleerd en werkt goed. Je kan de gasten Wi-Fi goed beheren en op elk moment kan je via je router je snelheid controleren. Een top router. Eventueel kan je er een Meshpoint erbij kopen.

Snelle levering en correcte prijs

Prijzen zijn correct en de levering vind snel plaats (maw ze hebben zelf wel eea op stock). Bevestigingen komen ook snel binnen via mail.

Fast delivery, good service

I order around midnight and they delivered after just half a day. Very happy with the product and their service

Snel en keurig verzonden

Hier een MikroTik switch besteld. Netjes op tijd verzonden, en keurig verpakt. Prijs was ook nog eens een van de laagste. Kortom niets te klagen.

Gskill Royal geheugen besteld. Ze waren zo wat de enige die op voorraad zouden hebben. Geheugen kwam uit Duitsland via UPS verzonden. Keurig ingepakt en snel geleverd.

Perfect!

Ubiquiti ToughCable Connectors besteld zodat ik eindelijk normaal plugjes kan maken op stugge CAT6A S/FTP kabel. Om 17:09 besteld, volgende dag om 14:42 bezorgd. Perfect dus, net als de plugjes :).

Zeer goeie helpdesk, je word zeer snel via de chat geholpen door (denk ik de eigenaar) en op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Zeer concurrerende prijzen, ik ga hier zeker weer een volgende aankoop doen.

Positief, snel en correct

Zeer snel geleverd , een dag vroeger dan aangegeven

op tijd en netjes geleverd !

Prima snelle levering

prima snelle levering product was goed ingepakt

's middags besteld, volgende dag al in huis.

Goed overzichtelijk web site, en toen ook al het goedkoopste voor de i9-9900K cpu in de aanbieding, direct besteld! 's middags besteld, volgende dag al in huis.

Eerste bestelling, gelijk Super !

Zondag avond besteld, maandag verwerkt, dinsdag in huis. Normaal gesproken duurt het naar Texel toe een dag langer, was daarom verbaasd. Zeer tevreden over de verpakking. Duidelijke Track&Trace, tijdsblok klopte!

Voorraad, goedkoop, snel

Ik zocht een Unifi Cloud Key en MyMediaCenter was één van de goedkoopste, en daarvan de enige die meteen kon leveren. Een no brainer dus. De bestelling verliep smetteloos. De bezorging vond precies zoals beloofd plaats: de volgende dag. Op mijn vraag of er echt de volgende dag geleverd kon worden kreeg ik per omgaande een adequate reactie.

Men maakt mijn verwachting meer dan waar: Snelle levering, goed verpakt. Een foutje van mij bij het bestellen werd snel en goed gecorrigeerd. Kan niet anders dan zeggen: Uitstekend.

Top service en levering

via tweakers pricewatch viel mij de prijs op. Contact via de chat verloopt goed en snel. producten zijn op tijd en snel geleverd.

Uitstekende leverancier!

Scherp geprijsd, levert snel en handelt garantiegevallen adequaat af. Mail wordt ook razendsnel beantwoord. Top!

Snelle levering, goede prijs

Ik heb hier een nas gekocht. De prijs was goed, levering snel en volgens verwachting. Prima zo.

Vriendelijke en professionele webshop

Ik heb mijn thuisnetwerk vernieuwd met allerlei Ubiquiti apparatuur. In mijn zoektocht ben ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. De verzending was heel snel binnen, en was netjes verpakt in 1 grote doos.

Prima gespecialiseerd

Tijden mijn orientate werd ik prima geholpen met de juiste HD keuze voor mijn Nas.

My Media Center levert snel en voor een goede prijs.

My Media Center is een van de grotere namen op het gebied van storage. Ze hebben duidelijk verstand van zaken en leveren snel. Ik ben inmiddels een trouwe koper en zal er vaker bestellen. Aanrader!

Prima webwinkel.

Ik heb een 3 pack Ubiquiti Nano HD’s besteld. Goedkoopste van NL en snel geleverd.

Op alle fronten een absolute aanrader!

Freek van My Media Center reageert erg snel op chat- en mail, goede en plezierige communicatie. Scherpe prijzen. Zowel het bestel- als afleverproces verloopt erg vlot. Goed verpakt en vlotte levering via UPS, uitstekend.

Iets transparanter kan maar voor de rest dik inorde

Ik heb de shop ervaring als positief ondervonden na het contact opnemen met support. Ik heb namelijk een product besteld dat kort na mijn bestelling van de website verdwenen was. Na 2 dagen na aankoop nog niets ontvangen te hebben heb ik contact opgenomen om zeker te zijn dat ik mijn producten nog zou ontvangen. Support was vriendelijk en stond juist op het punt mij een mail te sturen i.v.m. mijn order. Hierna is het product, wellicht met 1 dag vertraging, aangekomen en ben ik er zeer tevreden mee.

Prima website en makkelijk bestellen.

Website geeft duidelijke info over de producten, in mijn geval een Jabra hoofdtelefoon. Bestellen ging ook prima en binnen de aangekondigde tijd werd het product afgeleverd. Service dus ook top. Alles helemaal vloeiend ingeregeld, fijn!

Snelle en duidelijke service

Ik heb bij My Media Center een HDD besteld en deze binnen zeer korte tijd ontvangen. Alles was netjes ingepakt, en ik heb duidelijke en vriendelijke mails ontvangen waar het pakketje was en wanneer het aankwam. Ik ben een tevreden klant, en aangezien de prijzen naar verhouding van andere internet shops zeer netjes zijn... zal ik hier vast nog wel vaker bestellen!

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!