My Media Center is zoals het hoort

Snel, goedkoop en goed.

Gewoon erg goed, en snelle levering.

Prima bedrijf om zaken te doen, goede uitleg na telefoon over hun voorraad. Besteld, betaald, en volgende dag geleverd. Top

Goede prijs, snelle en correcte levering

Gemakkelijke website, snelle communicatie en goede prijzen. Mijn GoTo leverancier voor diverse Ubiquiti producten.

Fijne ervaring met MMC

Heel fijn en een snelle behulpzame klantenservice. Ik stuurde een bericht naar de klantenservice om te vragen waar mijn pakket was. Zij beantwoordde mij snel en uiteindelijk lag hij bij mijn buurvrouw. Zal vaker hier bestellen. Vooral het klantcontact is goed, aangezien ze bij grotere webshops vaak onbeschoft zijn.

uitstekende service

Op Dinsdag mijn bestelling geplaats, snelle mail bevestiging van order en de track & trace en 1 dag later kon ik het pakketje al ophalen bij het UPC acces point.

Eenvoudig producten bestellen en snel geleverd.

Een overzichtelijke website met een goeie zoekfunctie. Het bestelproces is zoals je in deze tijd mag verwachten makkelijk te doorlopen. Op de website duidelijk aangegeven en conform afspraak ontvangen. Voor 17:30 besteld volgende dag in huis. Ga in de toekomst zeker nog terug komen bij My Media Center.

All good here:)

I was able to find Radeon video card which was mmissing from other shops and it was shipped quickly. Good price as well!

Goede prijs, snelle levering

Prima en betrouwbaar bedrijf

Beste prijs, vlotte levering

Voor het product dat ik in gedachten had gaf My Media center de beste prijs. ja ze vragen wat meer voor de verzend kosten naar België maar zelf dan waren ze beter in prijs dan de concurentie. De levering heeft in volle corona-periode maar 2 dage geduurd. Dus heel tevreden

Voorraadig, snelle verzending en product conform verwachting

Overzichtelijke website en duidelijk bestelproces. Erg fijn dat het product bij de shop op voorraad is en de prijs is ook scherp. Verder snelle afhandeling en verzending op dezelfde dag. Ontvangst de volgende werkdag. Product is zoals verwacht. Klantenservice heb ik (nog) niet nodig gehad.

Overzichtelijke webshop. Gemakkelijk bestellen en een snelle levering. Ga zo door.

Bodemprijs, supersnelle levering en snelle support

Zelfs in corona-tijden, levering sneller dan aangekondigd. Vóór en na de bestelling heb ik contact genomen met een vraag en ben telkens heel snel en correct geholpen, zelfs in het weekend.

Probleemloos besteld en snel bezorgd. Op de PayPal-transactiekosten na perfect! Helaas nog geen betaling met cryptocurrency mogelijk.

Prachtig hoe snel geleverd

Ik had het extra WiFi acces point snel nodig voor mijn kinderen in Corona tijd. Hoe snel was het er! Top!!

Prima club, netjes en snel

Snelle levering, goede communicatie en redelijke prijs!

Aangename aanrader

Niet de meest sexy naam maar met dank aan de goede Tweakersscore toch geprobeerd om er een Dellscherm aan te schaffen, dat is uitstekend bevallen, en is de prijs scherp genoeg. Aanrader. Na de vraag of er een hdmi-kabel in de doos stak (niet zo duidelijk op de Dell productpagina) kreeg ik er gratis een bij. Hier kan je ook nog echt communiceren, ben je een klant en geen nummer, aangenamer dan de bandwerkgesprekken bij een Coolblue of andere gigant.

Snel geleverd, goede service

Duidelijke site, goede prijs. Op een vraag werd snel gereageerd

Werd in goede staat snel bezorgd. Kortom, zeer tevreden.

Uitstekende webshop. Goedkoop en snel geleverd!

Ik was op zoek naar een harde schijf. Deze winkel had het als enige in voorraad, en was ook nog de goedkoopste! De volgende dag al geleverd. Alles prima verlopen en de communicatie was netjes.

Goede prijs en snelle levering

Positieve ervaring

Bestelling wordt snel en netjes geleverd. Geen overtollig verpakkingsmateriaal. Dit keer een bevestiging voor IP buitencamera besteld. Zal zelf weer van deze webshop gebruik maken.

Prima geleverd

De bestelling, betaling en levering verliepen soepel en zonder enige verrassing.

Helemaal tevreden. Service, verzending is top.

Top snelheid, in de middag besteld, volgende ochtend al bezorgd. Ook nog 's in deze Corona crisis situatie.

snel, precies zoals omschreven en goed verpakt

beeldscherm en display link kwamen met twee verschillende bezorgdiensten maar wel op dezelfde dag en binnen de aangegeven tijd. ideaal wanneer je in tijden van corona met spoed je thuiswerkplek wilt inrichten!

Zeer goede service!

Goede prijzen, makkelijk bestellen en een prima levering

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!