Pluspunten

Correct, snel en ze gaven zelfs een klein cadeautje bij mijn bestelling. Via Tweakers op hun website gekomen omdat ze de goedkoopste waren voor mijn Harddisk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies

Pluspunten

Zeer goede verpakking en prijs

Later kunnen bestellen met volgende dag geleverd

Pluspunten

Duidelijk en goed !

Pluspunten

Prettige en vlotte communicatie. Nette prijs

Pro-actief klant informeren als bijvoorbeeld de verwachte levertijd niet wordt gehaald

Pluspunten

Goede service en een snelle levertijd.

Pluspunten

Synology device licentie gekocht voor een extra camera. Helaas is de licentie niet te downloaden maar wordt deze via de post verstuurd. Gelukkig kon ik na de aankoop, in overleg via de chat, de licentie code via mail ontvangen! proost!

Maak licenties downloadbaar via de website, dit scheel de klant 24 uur tijd en verzendkosten, en scheelt jullie weer een doosje versturen.

Pluspunten

Prima service, pakketje volgende dag al in huis

Pluspunten

Vrijdagavond besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis. Reële prijs i.v.m. de concurrentie.

Gratis verzending pas v.a. 100 euro. Vanaf 50 zou ik iets netter vinden.

Pluspunten

Goede prijzen Snelle verzending Professionele communicatie

Pluspunten

snelle levering, doen wat ze beloven, duidelijke info op de website, scherpe prijs

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie!

Pluspunten

4 jaar terug al super geholpen toen er 4 van de 4 harde schijven kuren hadden kort na de aankoop. Vervangen door andere schijven met bij betaling. Dit jaar een nieuwe NAS gekocht. Ook hierbij weer goed advies. Dank aan Freek voor de top service!!

Geen.

Pluspunten

Scherpe prijs. Snelle levering. Chat functie werkt prima. Snel en duidelijk contact. Klantvriendelijk.

Geen !

Pluspunten

Prima apparatuur en prijzen.

Een schatting voor wanneer iets bezorgd gaat worden zou fijn zijn - nu krijg je die schatting pas als je een track and trace code krijgt, dus je weet pas een dag voor bezorging dat hij bezorgd zou worden. Een "uw bestelling wordt waarschijnlijk binnen twee dagen verzonden" zou fijn zijn.

Pluspunten

Snel en keurig verzorgd

Ik was niet heel erg onder de indruk van de verpakking van de harddisk die in slechts één laag bubbeltjesfolie onderin de doos lag. Een beetje meer bescherming tegen het gooi en smijtwerk van de gemiddelde vervoerder zou ik op prijs gesteld hebben.

Pluspunten

levering netjes op tijd.

geen.

Pluspunten

Goede levering

Bestelstatus "wacht op verzending" vond ik niet volledig duidelijk. Een pagina met uitleg/verklaring van alle mogelijke bestelstatussen zou ik fijn vinden voor meer duidelijkheid.

Pluspunten

Prima website. Volgens afspraak is de adapter op tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt. Prima prijzen.

Pluspunten

snelle levering en een duidelijke website met scherpe prijzen

Pluspunten

Een Synology 916+ 8 GB gekocht met 2 WD 6TB schijven Snelle levering goede klantenservice. en kennis omtrent de producten. Scherpe prijzen. Zeer tevreden

Pluspunten

- overzichtelijke site - producten snel te vinden - snelle levering

- het product was een beetje ruim verpakt :-) - volgens mij is het tegenwoordig meteen al mogelijk om bij postnl aan te geven wanneer en waar te leveren. Deze optie zou (soms) wel handig zijn.

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!