Pluspunten

- Persoonlijk contact - Goede verzending

- Levertijd op de website

Pluspunten

Duidelijke afhandeling en informatie over verzending.

Kreeg een "speciale"versie, met een extra sensor gratis erbij. Ik had derhalve 1 aanvulende sensor minder hoeven te bestellen. Maar neit getreurd, ik vind wel een plaatsje....

Pluspunten

Direkt contact met de eigenaar van het bedrijf, geen tussenpersonen. Snel antwoord, altijd bereikbaar! Zeer correcte afhandeling van bestellingen.

Pluspunten

Snelle levering en een zeer goede en plezierige technische ondersteuning.

geen

Pluspunten

Snelle levering plus wat ze beloven komen ze voor 100% na. Tot de volgende keer

Pluspunten

alles is picobello verlopen, van bestelling tot levering

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede verpakking voor de bestelde harde schijven. Late aanpassing van afleveradres werd snel uitgevoerd.

Onbekend

Pluspunten

Zeer snel en netjes geleverd!!

Geen.... en ga zo door!

Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

Snelle service Scherpe prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werd iets eerder geleverd als uiteindelijk toegezegd maar was niet op voorraad zoals op de site stond

Informeren als de spullen later komen

Pluspunten

Goede overzichtelijke website Snelle levering en lijkt goed verpakt! Artikel voldeed zeker aan de verwachting.

Bij gevoelig materiaal inhoud schokbestendig maken. Kleine doos met het product lag bij mij los in een grote doos

Pluspunten

Voortreffelijk advies & service. Niet alleen wanneer je iets nieuws aanschaft. Men zoekt altijd naar een juiste oplossing. Super aanrader.

Breder assortiment, zodat ik nog vaker bij Media Center te recht kan. Geeft mij altijd al een zeer goed gevoel, vooraf. Dat is als klant wat je wilt.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, goed prijs

Niet op de website vermelden 'voor 16:00 hr besteld, morgen in huis' Mijn QNAP TS-251+ werd getoond als op voorraad, ik bestelde voor 16:00 hr, om precies te zijn had ik de BETAALD email om 15:30 uur in de mailbox op 31-12 maar had de NAS niet de volgende dag in huis, zelfs niet op Maandag 4 Januari.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijk site. Vriendelijk personeel

Geen levertijden beloven welke niet worden nagekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering. Exact volgens beschrijving.

Pluspunten

Op zondag een Synology NAS met 2 HDD's besteld en dinsdag al bezorgd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden. Supersnelle afhandeling terwijl het eind december is. Top !

Pluspunten

Duidelijke website. Goede prijs. Betaalgemak. Snelle verzending. Goed verpakt.

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!